Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021, 11:50:22 πμ
etpa
Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 16:02

7η Έκθεση Εικαστικών «πόλις» με θέμα την καθημερινότητα

Συντάκτης:

Μετά από μια δύσκολη χρονιά για όλους μας –και ειδικά για τον πολιτισμό και τους καλλιτέχνες- στο Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό σύνολο «η πόλις», προσπαθούμε να σχεδιάσουμε τα μελλοντικά μας βήματα με αισιόδοξη διάθεση.

 

Η ετήσια εικαστική έκθεση που με τη συμβολή και τη στήριξη των καλλιτεχνών, του κοινού και του Δήμου Κιλκίς διοργανώνει το «πόλις» από το 2014 δεν στάθηκε εφικτό να πραγματοποιηθεί τη χρονιά που μας πέρασε. Η διαχείριση της πανδημίας επέβαλλε περιορισμούς στις δραστηριότητες όλων μας. Ωστόσο ελπίζουμε πως οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες φέτος και πως το φθινόπωρο θα υπάρχει η δυνατότητα να ξανασυναντηθούμε στο χώρο της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής.

Σχεδιάζουμε λοιπόν για τον Σεπτέμβρη του 2021 την 7η εικαστική έκθεση του «πόλις» με θέμα την «Καθημερινότητα». Το θέμα αυτό -αν και παλιά μας επιλογή- στους καιρούς της πανδημίας φαντάζει ιδιαίτερα επίκαιρο καθώς όλοι μας -λιγότερο ή περισσότερο ο καθένας- έχουμε μπει σε μια διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης, αναδιαμόρφωσης και αναστοχασμού αυτού που ονομάζουμε «καθημερινότητα».

Η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται σε καλλιτέχνες (ερασιτέχνες και μη) από όλη την ελληνική επικράτεια που θέλουν να συμμετέχουν στην 7η ετήσια έκθεση εικαστικών του «πόλις» με πρωτότυπα έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, φωτογραφίας, κεραμικής, κολάζ, installation κ.α.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την έκθεση καθώς και για τους όρους συμμετοχής σας θα βρείτε στο site του «πόλις» (www.ipolis.gr). Για απορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Σπυρλιάδου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη Γραμματεία του «πόλις» στο τηλέφωνο 23410 25111 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ελπίζουμε να στηρίξετε και φέτος την προσπάθειά μας με τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον σας.

Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις»

(Η φωτογραφία από την 6η Έκθεση του 2019)