Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, 5:19:33 πμ
etpa
Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 12:35

Αποχαιρετώντας ένα μέλος της οικογένειας της ΑΝΚΙ

Συντάκτης:

«Έφυγε» το μεσημέρι της Τρίτης 5 Ιανουαρίου, σκορπώντας μεγάλη θλίψη, ο σεβαστός και αγαπητός από όλους, Γεώργιος Γίτσος. Ένα από τα ιδρυτικά μέλη της οικογένειας της Αναπτυξιακής Κιλκίς...

 

Ένας εκ των λίγων εκείνων εμπνευσμένων ανθρώπων που το 1991 έβαλαν τα ισχυρά θεμέλια για τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού τοπικού αναπτυξιακού οργανισμού.
Πάντα θετικός και ορθολογιστής όπως και η επιστήμη των μαθηματικών που υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός... Η ήρεμη ηγετική δύναμη που απέπνεε εμπιστοσύνη στη διοίκηση και εξασφάλιζε ρεαλισμό στα σχέδια, ευθυκρισία στις αποφάσεις, αποτελεσματικότητα στα έργα.
Επί 17 συναπτά έτη ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΝΚΙ και διά της πολυσχιδούς της δράσης, συνέβαλε τα μέγιστα, με όραμα και αξιοσύνη, εργατικότητα και αποδοτικότητα, σε αυτό που μετρούν οι τεχνοκράτες αλλά περισσότερο απτά αντιλαμβάνονται οι πολίτες, ως τοπική ανάπτυξη.
Είναι σίγουρο ότι, μαζί με τον καλό του φίλο και συνεργάτη, τον αείμνηστο Παύλο Πασσαλίδη, θα έχουν πολλά να πουν εκεί ψηλά πλέον, τόσο γι΄ αυτά που έκαναν, όσο και γι΄ αυτά που ακόμη θα μπορούσαν να προσφέρουν στον τόπο μας...
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Γενικός Διευθυντής

Συντονιστής ΟΤΔ CLLD / LEADER

Αναπτυξιακή Κιλκίς Α. Α.Ε. Ο.Τ.Α.