Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021, 1:33:24 μμ
etpa
Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 21:45

Αστυνομικοί του Κιλκίς στο πλευρό των πληγέντων της Καρδίτσας

Συντάκτης:

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών/Τοπικής Διοίκησης Κιλκίς, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Αλκιβιάδη ΚΗΠΟΥΡΙΔΗ και τον Α ́ αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο ΤΑΡΝΑΡΑ, μετέβη την 04-10-2020 σε πληγείσες περιοχές στην Καρδίτσα, όπου παραδόθηκε μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης, που προσέφεραν μέλη και φίλοι της Τοπικής μας Διοικήσης, συνάδελφοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, καθώς και πολίτες του Κιλκίς που ενημερώθηκαν για την συλλογή των ειδών από μέρους μας.

 

Τα εν λόγω είδη που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν στον πρόεδρο της τοπικής Ι.Ρ.Α .Καρδίτσας ΖΑΡΧΑΝΗ Γεώργιο και στα μέλη, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν από τους ίδιους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ,στους πληγέντες του Νομού.

Τέλος, μας ευχαρίστησαν για την έμπρακτη στήριξη των πολιτών τους, η οποία είναι πολύ σημαντική αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Επίσης, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την εταιρεία «EURIMAC» και τον διευθυντή της κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ για την μεγάλη προσφορά ζυμαρικών, την εταιρία «Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου» για την προσφορά των προϊόντων τους, την εταιρία "ΤΙΡΕΚΙΔΗΣ Ε.Π.Ε." για την χορήγηση οχήματος και την μεταφορά των συγκεντρωθέντων ειδών.

Η τοπική διοίκησή μας δείχνει την ευαισθησία και την αλληλεγγύη σε τέτοιες καταστάσεις και δηλώνει έτοιμη όποτε αυτό μελλοντικά απαιτήται.

’‘Υπηρετώ δια της φιλίας"

Για την Τ.Δ. Κιλκίς

Ο Πρόεδρος

Αλκιβιάδης ΚΗΠΟΥΡΙΔΗΣ

H Γενική Γραμματέας

Βασιλική ΜΠΡΟΖΟΥ