Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 8:37:20 πμ
etpa
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 10:29

Δωρεά υγειονομικού υλικού από τους «Αργοναύτες» στο νοσοκομείο Κιλκίς

Συντάκτης:

Με δωρεά υγειονομικού υλικού ενίσχυσε η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς ‘ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ’ το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

 

Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 11 π.μ. αντιπροσωπευτική ομάδα εκπροσώπων της Ένωσης απαρτιζόμενη από τον πρόεδρο Παναγιώτη Δαμιανίδη και  τα μέλη του Δ.Σ.: Ζωή Φωτιάδου, Κων/νο Κοτσαπουικίδη και Γιώργο Μιχαηλίδη παρέδωσε το υγειονομικό υλικό στην διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Στην παραλαβή της δωρεάς παρευρίσκονταν, εκ μέρους του Γ.Ν. Κιλκίς, ο Διοικητής, κ. Ιωάννης Ανδρίτσος, καθώς και οι κυρίες: Αθηνά Κολεσίδου (Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Διεύθυνσης), Βαρβάρα Αβραμίδου (Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υποδιεύθυνσης) και Σοφία Καπαλτσίδου (Πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων του Γ.Ν. Κιλκίς).

Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο της δωρεάς καταρτίστηκε σύμφωνα με τις  ανάγκες των μονάδων και περιλάμβανε 100 ποδονάρια, 10 στολές ολόσωμες, 17 στολές υψηλής προστασίας και 5 κιβώτια καθαριστικής χλωρίνης.

Η παρούσα κίνηση είχε ως στόχο την ενίσχυση των αποθεμάτων της νοσοκομειακής μονάδας της πόλης μας με αναλώσιμα, δεδομένων των αυξημένων αναγκών της παρούσας περιόδου. Επιπλέον, αποτέλεσε μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και αναγνώρισης της πολύτιμης συνεισφοράς του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου Κιλκίς στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης σε τοπικό και κατ’ επέκταση σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Για το ΔΣ

Η Γραμματέας                                                        

Άννα Αποστόλου

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Αργύρης Κετσετσής