Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, 11:28:10 πμ
etpa
Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2008 08:50

Δράση “Αέροπου”

Συντάκτης:

Την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 209 και ώρα 8.30 μ.μ., ο “Αέροπος” θα κόψει την πίτα του, στη Ναυτική Διοίκηση (δίπλα στο παλατάκι), που παραχωρεί ευγενώς ο διοικητής-πλοίαρχος, κ. Δημήτριος Τσαϊλάς. Στη χρονιά που πέρασε έγινε ένα σημαντικό βήμα για να μπορέσει ο Σύλλογος να βρει λύση για το οικονομικό πρόβλημα, με απώτερο σκοπό να αυξήσει τον αριθμό των σχολείων στα Βαλκάνια, όπου διδάσκονται τα ελληνικά.


Την άνοιξη έγινε Γενική Συνέλευση για την αλλαγή καταστατικού για να πληροί τις προϋποθέσεις προκειμένου, να γίνει Μη. Κυ. Ο. (Μη Κυβερνητική Οργάνωση). Ήδη έχει εγκριθεί το νέο καταστατικό από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και εντός των ημερών θα κατατεθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ενταχθεί στον πίνακα των Μη. Κυ. Ο.
Το Καλοκαίρια, αξιοποιώντας το πρόγραμμα που είχε από το Υπουργείο Απασχόλησης και σε συνεργασία με τη Νομαρχία Καβάλας, φιλοξένησε στις κατασκηνώσεις Θάσου και Περάμου τόσο μαθητές, όσο και δασκάλους. Ενώ στα τέλη Ιουνίου οι κατασκηνώσεις του Υπουργείου Γεωργίας στο Σούνιο φιλοξένησαν μαθητές του “Αέροπου” από τη Σιλίστρια και τη Βάρνα της Βουλγαρίας. Περισσότερα για τις συγκεκριμένες δραστηριότητες του Συλλόγου μπορείτε να δείτε στη σελίδα στο ίντερνετ www.aeropos.net.