Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, 6:21:18 μμ
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009 09:24

Δραστηριότητες “Αγ. Τρύφωνα”

Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Άγιος Τρύφων” Γουμένισσας θέλοντας να διατηρήσει ζωντανή την παράδοση, την ιστορία, τον πολιτισμό συμμετείχε στις 12.6.2009 στα ΣΤ’ Φιλίππεια 2009 παιδικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών του Δήμου Γιαννιτσών με τα δύο παιδικά χορευτικά του τμήματα, συμμετέχοντας μαζί με πολλούς άλλους Συλλόγους από την Βόρεια Ελλάδα στο τέλος χειροκροτήθηκαν όλοι στην συνέχει τους έδωσαν από ένα αναμνηστικό της βραδιάς για την συμμετοχή τους.


- Στις 13.6.2009 συμμετείχε στο 5ο Αντάμωμα Θρακικών Συλλόγων του Νομού Κιλκίς στο Δάσος του Πεδινού με όλα τα χορευτικά τμήματα του.
- Στις 14.6.2009 ο Σύλλογος διοργάνωσε την 44η Αιμοδοσία στα γραφεία του Συλλόγου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Σύλλογος συνεχίζει την ανοδική πορεί στην Τράπεζα Αίματος με πολλούς νέους αιμοδότες και ειδικά νέους σε ηλικία, μέσα σε αυτούς συγκαταλέγονται ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκοκομείου Γουμένισσας και μέλη του και μέλη του και ο Παλαιστικός Σύλλογος Γουμένισσας και πολλοί άλλοι φορείς.
Ο πρόεδρος  Αστέριος Τάτσης και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου “Άγιος Τρύφων” θέλουν να ευχαριστήσουν την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης Φιλίππεια, την οργανωτική επιτροπή του 5ου Ανταμώματος Θρακικών Συλλόγων, όλους τους αιμοδότες, την επιτροπή αιμοδοσίας και το νοσηλευτικό προσωπικό της Αιμοδοσίας Κιλίς.