Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, 7:18:42 πμ
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 14:10

ΕΕΣ Κιλκίς: Προσφορά σχολικών σε μαθητές

Συντάκτης:
Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 με πρωτοβουλία του Περιφεριακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και με τις ευγενικές χορηγίες βιβλιοπωλείων της πόλης μας καθώς και συμπολιτών μας, που πάντοτε ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, πραγματοποιήθηκε για έκτη χρόνια η καθιερωμένη γιορτή υποδοχής της νέας σχολικής περιόδου, με τη διανομή σχολικών ειδών σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου που προέρχονται από τις οικογένειες που στηρίζει αδιάκοπα το τοπικό μας τμήμα. 
Η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του γραφείου μας, μετά το πέρας του καθιερωμένου Αγιασμού των σχολικών μονάδων και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον πανδημικό ιό του covid-19. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΣ Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς:
 
* Τον κ. Παπαϊορδάνου Πέτρο για την πολυετή στήριξη του σε κάθε δράση και ανάγκη του Περιφεριακού μας Τμήματος. 
 
* Τη διεύθυνση του πολυκαταστήματος Jumbo Toyland Κιλκίς κ. Κωνσταντίνο Νικολή που για πολλοστή φορά ανταποκρίνεται σε αίτημα μας προσφέροντας μεγάλες ποσότητες σε σχολικά είδη. 
 
* Την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας και προσωπικά τον κ. Σταύρο Χειμωνίδη καθώς και το αρτοποιείο Αρτοπινελιές για τη προσφορά τους σε διάφορα εδέσματα. 
 
* Τα βιβλιοπωλεία Ηλιάδη και Ψάλτου για την ευγενική τους προσφορά σε σχολικά είδη. 
 
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδάκια καλή και ασφαλή σχολική χρονιά

ΕΕΣ ΚΙΛΚΙΣ