Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 15:15

Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΦΩΣ"

Συντάκτης:

Ο Δήμος Κιλκίς, στο πλαίσιο ανάδειξης του τοπικού δυναμικού και των νέων καλλιτεχνών, φιλοξενεί στον υπαίθριο χώρο στη θέση “Πλατάνια” στο Παλιό Γυναικόκαστρο την έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας του Γιώργου Δουγαλή με τίτλο " ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΦΩΣ " από τις 2 έως και τις 5 Αυγούστου 2018.


Ο Γιώργος Δουγαλής γεννήθηκε πριν 17 χρόνια στο Κιλκίς.
Ξεκίνησε το ταξίδι του στην μάθηση από το 2ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό του Κιλκίς για να το συνεχίσει στην Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, στην Πάτρα και στο εξωτερικό.
Στιγμές, εικόνες, συναισθήματα από την μέχρι τώρα διαδρομή του αποτυπώνονται σε μία συλλογή φωτογραφιών με θέμα " ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΦΩΣ ", που φιλοξενείται στο Κιλκίς.
Εκτός από την φωτογραφία και παράλληλα με τις σχολικές του υποχρεώσεις ασχολείται με την μουσική, την λογοτεχνία και την κρυσταλλογραφία.
Σήμερα παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση φωτογραφίας του στο Κιλκίς, στον γενέθλιο τόπο της μητέρας του αλλά και δικό του και ο Δήμος Κιλκίς περήφανα στέκεται δίπλα του.
Η έκθεση θα λειτουργεί στο Παλιό Γυναικόκαστρο καθημερινά τις απογευματινές ώρες, από τις 18.00 έως τις 21.30 ενώ θα μεταφερθεί αμέσως μετά στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής όπου θα παραμένει για το διάστημα από 6 έως και 11 Αυγούστου. Τα εγκαίνια της έκθεσης στην Καπναποθήκη θα γίνουν τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 και ώρα 8.30 το βράδυ.