Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021, 11:27:18 πμ
etpa
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 22:19

EURIMAC: Όταν η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο εκφράζεται έμπρακτα

Συντάκτης:

Με 500 κιλά μακαρόνια ενίσχυσε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, παράρτημα Κιλκίς, η βιομηχανία EURIMAC Α.Ε. ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΑΚΒΕΛ και η συντονίστρια της Ομάδας Πολιτών Ευρωπού «Αλληλεγγύη στον Συνάνθρωπο» Φωτεινή Αρσλανίδου, εμψυχωτής της φιλανθρωπικής αλληλέγγυας πρωτοβουλίας, απέστειλε προς τη διεύθυνση της βιομηχανίας την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή:


Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι,
Δεν υπάρχει τίποτε ομορφότερο στη ζωή από τη χαρά που νιώθει κανείς, όταν προσφέρει βοήθεια ! Όταν δίνει απλόχερα στήριξη και αγάπη όπου υπάρχει ανάγκη.
Ο Αριστοτέλης αιώνες πριν είχε διδάξει πως «Εκπαιδεύοντας το μυαλό, χωρίς να εκπαιδεύσουμε την καρδιά, δεν είναι καθόλου εκπαίδευση.».
Με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την σημαντική σας προσφορά 500 κιλά Μακαρόνια για το Παράρτημα Ερυθρού Σταυρού του Κιλκίς.
Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι έχουμε κοντά μας επιχειρήσεις οι οποίες αποδεικνύοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο, γίνονται συμπαραστάτες .
Με την βοήθεια όλων μας το κοινωνικό έργο του Παραρτήματος Ερυθρού Σταυρού του Κιλκίς θα συνεχίσει να επιτελεί τους σκοπούς του για να προσφέρει βοήθεια σε οικογένειες , που έχουν ανάγκη.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Με τιμή
Φωτεινή Αρσλανίδου
Συντονίστρια Ομάδας Πολιτών Ευρωπού
«Αλληλεγγύη στον Συνάνθρωπο»