Quantcast
Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023, 8:37:32 μμ

Πολιτιστικά

Το «μουσικό τμήμα» του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του «αφιερώματα σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες» παρουσιάζει τώρα συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί δυο φορές στη μουσικοθεατρική σκηνή του «πόλις», Σουρή 6 - Κιλκίς, τις μέρες Τρίτη 14 και Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 20:00.

Μια ξεχωριστή Κυριακή ήταν η 29η Ιανουαρίου 2023 για τα Μέλη και τους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων καθώς τοπικοί και ετεροδημότες συγκεντρώθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νεκταρίου Άνω Αποστόλων  για την κοπή της πίτας και την παρουσίαση των πεπραγμένων του Συλλόγου για το έτος 2022.

Ο Σύλλογος Στενημαχιτών Κιλκίς "Ο Άγιος Τρύφων", με αφορμή την εορτή του προστάτου του διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς μουσική εκδήλωση με θέμα: "Στον Δάσκαλό μας με αγάπη". Ένα αφιέρωμα στον Ευθύμιο (Θέμη) Μπάτζιο από τους μαθητές του με την συμμετοχή της Ενοριακής Χορωδίας του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς "Ο Άγιος Νέστωρ" και των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου.

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 19:51

Αιμοδοσία Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλοκερατιάς

Συντάκτης:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξυλοκερατιάς πραγματοποιεί την καθιερωμένη αιμοδοσία την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου (παλαιό Δημοτικό Σχολείο Ξυλοκερατιάς).

Την αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει κινητό συνεργείο αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Παρακαλούνται οι αιμοδότες, μέλη και φίλοι του συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί και κάτοικοι διπλανών χωριών, να στηρίξουν την προσπάθειά μας, με την συμμετοχή τους.

Πιο δυνατά και πιο χαρούμενα ‘’χτυπά’’ η καρδιά του Γ΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου  Κιλκίς! Είναι γιατί οι γονείς και το προσωπικό του Γ’ Βρεφονηπιακού Σταθμού σχημάτισαν μια κατακόκκινη ‘’Καρδιά Αγάπης’’, όπως ονομάστηκε η κοινωνική πρωτοβουλία αλληλεγγύης τους και συγκέντρωσαν τρόφιμα, χαρτικά, είδη καθαρισμού και απολύμανσης. Ο δρόμος της Αγάπης, με γεμάτη την καρδιά της προσφοράς και της φιλανθρωπίας, θα οδηγήσει σε άπορες οικογένειες που έχουν την ανάγκη μας.

Το Δ. Σ. του περιφερειακού τμήματος Κιλκίς, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ευχαριστεί θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο της κοινωνικής αρωγής του ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας.

Περίπου 400οικογένειες με αυξημένες ανάγκες όπως πολύτεκνες, άπορες, μονογονεϊκές παρέλαβαν πλούσια δέματα με τρόφιμα και είδη βασικής ανάγκης που είχαν προετοιμάσει οι Εθελοντές του ΕΕΣ Κιλκίς, με όλη τη διάθεση προσφοράς και αγάπης που διαθέτουν.

Αντιπρόεδρος Β στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (Π.Ο.Τ.). εκλέχτηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας Νομού Κιλκίς Χρήστος Κολιώνης.

Η σημαντική αυτή εκλογή, που τιμά και το νομό Κιλκίς, έγινε στις 28/1, στη γενική συνέλευση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (Π.Ο.Τ.), που έγινε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, δικαιώνοντας έτσι και τους πολύχρονους αγώνες του κ. Κολιώνη.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτά του σε γνωστό καφέ της πόλης.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Κωνσταντίνος Τσιαρόγας, ο οποίος καλωσόρισε και στην συνέχεια ευχήθηκε του παρευρισκόμενους να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Καραφύλτση, για τις δικές της ευχαριστίες και ευχές.

Σύσσωμα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους και την οικογένεια του εκλιπόντος Ηλία Γκλατζούνη, ιδρυτή της Torre AΒΕΕ Ηλία.
Επί σειρά ετών, η βιομηχανία Torre στηρίζει ποικιλοτρόπως το κοινωνικό έργο του ΕΕΣ Κιλκίς και η είδηση της απώλειας του αγαπημένου μας ανθρώπου, γεμίζει θλίψη σε όλους.
Σύμφωνα με το άρθρο 9 παράγραφος 1 του Καταστατικού του Λυκείου των Ελληνίδων, καλούνται τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου του έτους 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ. στο εντευκτήριο του Λ.Ε.Κ., Μητροπόλεως 11.
Σελίδα 1 από 674