Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, 3:46:29 μμ
etpa
Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 21:46

Γιορτή λήξης από το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος

Συντάκτης:
Την Δευτέρα 26/7 πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της φετινής χρονιάς από τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Alexandros Sports Center. Διοργανώθηκε ένα μοναδικό πάρτι με πολλές δράσεις, δωράκια, εκπλήξεις και ελεύθερη είσοδο για όλα τα παιδάκια της πόλης μας, με την ανταπόκριση όλων να είναι συγκινητική.
Καλεσμένοι μας ήταν οι εξαιρετικοί HEHE -ART Messy Play & Therapy, όπου με την καθοδήγηση τους τα παιδιά μας έφτιαξαν έναν γιγάντιο ελέφαντα από πηλό και τα μικρότερα παιδάκια μας ευχαριστήθηκαν αισθητηριακό παιχνίδι με πολλά και διάφορα υλικά.
Επιπλέον, ευχαριστούμε τις αγαπημένες μας συνεργάτιδες Baguetterie - CDF (Φεβρωνία Τεβρεντζίδου- Νταβίνα Φλορεντίν) για την μοναδική τους ενέργεια καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης, τις μουσικοκινητικές τους δράσεις και το ξεχωριστό Bucket Drumming με τους μεγάλους κουβάδες.
Η πίστα SURVIVOR ξετρέλανε όλα τα παιδάκια, που ακούραστα διασκέδασαν και πέρασαν όλες τις δοκιμασίες με την εμψύχωση και καθοδήγηση της προπονήτριας μας στο Στίβο της Ακαδημίας του Αλέξανδρου, Σπυριδούλας Μηναρετζή. Παραδίπλα στήθηκε και η πίστα Ποδηλασίας από τους BIKE BROS Κιλκίς, στην οποία εξασκήθηκαν οι ποδηλάτες και ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο νέο μας κάλεσμα υπό τις οδηγίες του Λάζαρου Κυζιρίδη.
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε το κλείσιμο της γιορτής μας, που προκάλεσε γέλιο, χαρά και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους. Πραγματοποιήθηκε επίδειξη μόδας από τις μικρές μας σχεδιάστριες, κάνοντας πασαρέλα με τις δημιουργίες που έφτιαξαν στο μάθημα ραπτικής του ΚΔΑΠ μας, μαζί με την δασκάλα μας Λία Γραμματίκη, με μουσική από τον DJ Carlito και πυροτεχνήματα.
Θα θέλαμε να ευχαριστούμε δημόσια όλους μας τους συνεργάτες που συνέβαλαν, ώστε το πάρτυ μας να είναι γεμάτο χρώματα, χορό και διασκέδαση, ώστε να κλείσει όμορφα μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για όλους! Είμαστε όλοι ευγνώμονες που για μια ακόμα φορά ήσασταν μαζί μας και χτίσαμε όμορφες, πολύχρωμες και χαρούμενες αναμνήσεις!
 
Να έχετε ένα όμορφο και φωτεινό καλοκαίρι με τους αγαπημένους ανθρώπους ?
Σας ευχαριστούμε για όλα!
Η ομάδα του ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ