Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 11:27:46 μμ
etpa
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010 12:12

Γιορτή τρίτης ηλικίας από τον “Αγ Τρυφωνα”

Συντάκτης:

Σε μια ανακαινισμένη αίθουσα και κατάλληλα διακοσμημένη λόγω εορτών ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Άγιος Τρύφων” Γουμένισσας πραγματοποίησε στις 27.12.2009 γιορτή προς τιμή της Γ’ Ηλικίας κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την πλούσια και πετυχημένη χρονιά του σε δραστηριότητες σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.


Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αστέριος Τάτσης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε εκ μέρους του δοικητικού συμβουλίου χρόνια πολλά τόνισε ότι το πνεύμα των ανθρώπων δεν γερνάει ποτέ και οφείλουμε να προσφέρουμε τα μέγιστα σ’ αυτούς τους ανθρώπους.
Ο Σύλλογος βράβευσε τον γηραιότερο άνδρα της ημέρας κ. Παύλο Μουρατίδη  88 ετών ο οποίος έδωσε 10 ελαιόδενδρα για να φυτευτούν στο προαύλιο του Αγίου Τρύφωνα. Τις γηραιότερες γυναίκες Βασιλική Μήτσα 87 ετών και Λαμπρινή Βαλτάρα 83. Κλείνοντας τις βραβεύσεις ο Σύλλογος έδωσε από μία αναμνηστική εικόνα του Αγίου Τρύφωνος με λογότυπο του Συλλόγου για την προσφορά τους στο Σύλλογο μέχρι τώρα στους: Στυλιανό  Παπαπαναγιώτου δήμαρχο Γουμένισσας, Μαρία Παλάνη αντιδήμαρχο Πολιτισμού Γουμένισσας, Γεώργιο Θεοδωρίη αντιδήμαρχο Γουμένισσας, Αλέξανδρο Κουσιδώνη δημοτικό σύμβουλο, Αθανάσιο Τζούρτζο επικεφαλή της μειοψηφίας και τους πατέρες της εκκλησίας Χρήστο Μαυραντών και Δημήτριο Ιγνατιάδη.
Ακολούθησαν όλα τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου υπό τους ήχους των “Χάλκινων” χορεύοντας Ανατολική Ρωμυλία με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Κατερίνας Κούπανη, δίνοντας έτσι το έναυσμα για ένα ξέφρενο γλέντι μέχρι τις 18.00. Την παράσταση έκλεψε ο 67χρονος ταμίας του  Συλλόγου Σταύρος Ματζίρης και πολλοί άλλοι. Οι κυρίες-μέλη του Συλλόγου είχαν ετοιμάσει παραδοσιακά φαγητά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Κ. Κιλτίδης και Θ. Παραστατίδης, ο Δήμαρχος Στ. ΠΠαπαναγιώτου, αντιδήμαρχοι, νομαρχιακοί και δημοτικοί συμβουλοι κ.α.
Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης.