Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 7:32:31 μμ
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 20:08

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Ελώνας στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει προς τους ευσεβείς ορθοδόξους χριστιανούς της Μητροπολιτικής της Περιφέρειας ότι, με αφορμή την διπλή εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που εορτάσαμε εχθές, θα έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία να υποδεχθούμε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Ελώνας από το ομώνυμο Μοναστήρι της στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, της Ιεράς Μητρόπολεως Μαντινείας και Κυνουρίας.


Της Ιερά Εικόνα θα προσκομίσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος και θα παραμείνει στο Κιλκίς για πέντε ημέρες, από 6 έως 10 Απριλίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία) Κιλκίς.
Η υποδοχή θα γίνει το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 6:00 το απόγευμα μπροστά στον Ιερό Ναό της Παναγίας, και η αναχώρηση της Ιεράς Εικόνος θα γίνει την Τετάρτη 10 Απριλίου αμέσως μετά την Προηγιασμένη το πρωί στις 11:00.
Κατά την διάρκεια του προσκυνήματος θα τελούνται ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα διαμοιρασθεί στους Ιερούς Ναούς.
Παρακαλούνται άπαντες οι ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί να προσέλθουν προς προσκύνηση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας μας προς ενίσχυσιν και πνευματική των ωφέλεια εν μέσω της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως