Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, 10:45:46 πμ
etpa
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 22:29

Η νέα διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Πέτρου

Συντάκτης:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Πέτρου σας ενημερώνει ότι μετά τις πρόσφατες εκλογές η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΤΑΜΙΑΣ: ΒΕΛΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
ΜΕΛΟΣ: ΓΩΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΜΕΛΟΣ: ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
(Υπεύθυνη αιμοδοσίας)
ΜΕΛΟΣ: ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ ΛΕΜΟΝΙΑ
Η νέα διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Πέτρου, ευχαριστεί εκ βάθους καρδίας όλα τα μέλη που προσήλθαν και συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο ιστορικός μας σύλλογος θα συνεχίσει αδιάλειπτα να πορεύεται στα μονοπάτια του πολιτισμού και της λαογραφίας με φάρο φωτεινό την Παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα μας.
Με προπομπό τους νέους μας και με εγγυητές της ιστορικής συνέχειας τα παλαιότερα μέλη μας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διάσωση της μνήμης, την διάδοση των πολιτιστικών μας παραδόσεων και της κουλτούρας μας και την προστασία της συλλογικής μας ταυτότητας.
Ορμώμενοι από το έργο που μας έχουν παραδώσει οι προκάτοχοί μας όλα αυτά τα χρόνια αλλά και από το δυναμισμό των νέων προσώπων που πλέον απαρτίζουν το ΔΣ, δεσμευόμαστε ότι πέρα και πάνω από κάθε έναν από εμάς τίθεται το συλλογικό καθήκον και η προαγωγή των αξιών και της κοινωνικής και πολιτιστικής μας συνοχής.
Με τιμή
Το νέο ΔΣ