Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:11:52 μμ
Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 17:33

Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς: «Ενημερώνομαι Συνυπάρχω-Διασκεδάζω» 2022

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε, μετά από μια διετή διακοπή λόγω της πανδημίας, η Δράση του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης «Ενημερώνομαι Συνυπάρχω-Διασκεδάζω» με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς (Νέο ΔΑΚ) σε συνεργασία με τον ΠΑΣ ΑΕΤΟ Κιλκίς, που για άλλη μια φορά έμπρακτα έδειξε την στήριξή του και η εκδήλωση πλέον αποτελεί θεσμό. Ευχαριστούμε θερμά και τον Δήμο Κιλκίς για την παραχώρηση του κτιρίου του ΔΑΚ καθώς και το ιδιαίτερα εξυπηρετικό προσωπικό του.

 

Η Δράση περιλάμβανε 6 σταθμούς δια δραστικών παιχνιδιών σχετικούς με την αναπηρία. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν ,να ενημερωθούν και να γνωρίσουν την αναπηρία μέσα από μία διαφορετική εκδήλωση. Οπότε και ο στόχος της συνύπαρξης και της ενσυναίσθησης επετεύχθη.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους: τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Πουντζουκίδη, το Κέντρο Κοινότητας  Παιονίας, τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Κιλκίς, το 1ο & 3ο Γυμνάσιο, το 9ο Δημοτικό Σχολείο, το 2ο ΓΕΛ, το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Βηματίζω».

Η Πρόεδρος

Μιχαλία Καραμισάκη