Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 9:54:37 μμ
etpa
Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 15:24

Κοπή πίτας και τιμητικές πλακέτες στο νοσοκομείο Γουμένισσας

Συντάκτης:

Με την παρουσία  μόνο των Διευθυντών Ιατρικής, Νοσηλευτικής και  Διοικητικής Υπηρεσίας, σε μία λιτή εκδήλωση, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid - 19, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Ηλία Ζάχαρη του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας και ανταλλάχτηκαν ευχές.

 

Τυχερή στάθηκε  η Νοσηλευτική υπηρεσία στην οποία έπεσε το φλουρί. Ακολούθως, μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια στους υπαλλήλους από τους οποίους προέκυψαν τρείς κερδισμένοι που έτυχαν αντίστοιχα φλουριά.

Στη συνέχεια, σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε τέσσερις υπαλλήλους που συνταξιοδοτήθηκαν κατά το προηγούμενο έτος και στην σύζυγο αποβιώσαντος υπαλλήλου, κάτι το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί.

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την συνεχή και πολύτιμη προσφορά τους στο Νοσοκομείο κατά την μακρόχρονη υπαλληλική τους σταδιοδρομία» δήλωσε ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Ηλίας Ζάχαρης.

«Ευχή όλων μας να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που βιώνουμε σήμερα και να βρεθούμε του χρόνου όλοι μαζί υγιής  και χαρούμενοι όπως ήμασταν στη προ κορωνοϊού εποχή στην ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας, ούτως  ώστε όλες οι ωφέλιμες κινήσεις που έχουν γίνει να έχουν το προσδοκώμενο  αντίκτυπο στην κοινωνία».