Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, 10:31:13 μμ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 23:27

Ξεκινούν τα χορευτικά της Θρακικής Εστίας Κιλκίς

Συντάκτης:

Το παρόν Δ.Σ. και ο νυν Πρόεδρος της Θρακικής Εστίας Κιλκίς, "από την πρώτη μέρα κιόλας εφόσον και ανέλαβε, τότε αρχές του 2019, έδειξε ότι είναι γεμάτο ενέργεια, ιδέες και αγάπη για τον πολιτισμό, την παράδοση και την ιστορία. Κάναμε πολλά, δώσαμε πολλά προς το κοινό, πήραμε Ανταπόκριση και Αγάπη.


Σίγουρα θέλαμε να κάνουμε κι άλλα... Καλώς ή κακώς, από τον Μάρτιο έχουμε ''καταθέσει'' λίγο ''τα όπλα'', όπως και σχεδόν το σύνολο των συλλόγων στην πόλη μας και την Ελλάδα ολόκληρη, σεβόμενοι όλες και όλοι την δημόσια και ατομική υγεία. Και καλά πράξαμε! Δεν μένουμε όμως αδρανείς. Σχεδιάζουμε πράγματα με την νέα σεζόν σε επίπεδο που αυτό επιτρέπεται. Πριν λίγες μέρες, αν όλα είχανε πάει καλά, θα είχαμε καλεσμένη μας την νεαρά κυρία Αρετή Κετιμέ και την μουσική της ομάδα, σε μια εκδήλωση γεμάτη εικόνες και ήχους της Θράκης και της Ελληνικής Παράδοσης. Φέτος άλλωστε γιορτάζουμε 100 Απελευθέρωσης και Ενσωμάτωσης της Θράκης στον Ελληνικό Ιστό!
Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το κάνουμε όμως αυτό. Υπάρχουν οδηγίες από την κρατικές και δημοτικές υποδομές και εμείς ακολουθούμε με σεβασμό και σοβαρότητα. Η Υγεία είναι πάνω από όλα τα αγαθά άλλωστε. Θα ξαναβρεθούμε λοιπόν, άμεσα ίσως, σε άλλα ωραία πράγματα... Θα μας επιτραπεί και θα επανέλθουμε!"

#ΘρακικήΚιλκίς #Ελλάδα #Πολιτισμός #Ιστορία #Χορός
Χορευτικά Τμήματα #ΝέαΣεζόν #ΘρακικήΚιλκίς #Κιλκίς


Τετάρτη
6-7, ενήλικες αρχάριοι 

7-8, ενήλικες προχωρημένοι 


Σάββατο
5-6, παιδικό τμήμα

6-8, τμήμα παραστάσεων
Τηλ. Επικοινωνίας, κα. Αθηνά Βαλαβάνη, 6937293631.