Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, 2:01:41 μμ
etpa
Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 10:45

Μαγικά καπέλα και όμορφες στιγμές στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Συντάκτης:

Όμορφες καλοκαιρινές στιγμές έζησαν οι μικροί φίλοι της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς με τις καλοκαιρινές δράσεις που αναπτύχθηκαν στο χώρο της με τη βοήθεια των εθελοντών της.

Οι εκδηλώσεις του Ιουλίου «Με τη φαντασία μου μπορώ  …μέρη μαγικά να επισκεφθώ!» ολοκληρώθηκαν και τα μικρά με τη βοήθεια μιας ζωηρής καμηλοπάρδαλης, που λατρεύει τα καπέλα, αναρωτήθηκαν αν ο ήλιος είναι φίλος ή εχθρός.

 

Τα παιδιά που συμμετείχαν στην καλοκαιρινή δράση της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς "Καπέλο - Καπελίνο πόσο σ' αγαπώ", έπαιξαν παιχνίδια με καπέλα, τραγούδησαν και ζωγράφισαν τη μικρή, χαρούμενη καμηλοπάρδαλη με το καπέλο της!

 

Καλοκαιρινό ωράριο

Το καλοκαιρινό ωράριο λειτουργίας εξυπηρέτησης του κοινού της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς, έχει ως εξής:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00-15:30

Σάββατο: 09:00-14:00

Η Υπηρεσία ακολουθεί όλες τις οδηγίες και τα μέτρα που εγγυώνται -στο μέτρο του δυνατού- τη διασφάλιση της υγείας όλων μας. Ωστόσο, ο καθένας προσωπικά θα πρέπει να τηρεί τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα: Να μην προσέρχεστε στη Βιβλιοθήκη σε περίπτωση που νιώθετε αδιαθεσία, έχετε πυρετό ή βήχα. Κατά την είσοδό σας στη Βιβλιοθήκη είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η απολύμανση των χεριών. Να τηρείτε την απόσταση των 1,5-2 μέτρων από το προσωπικό και από τα μέλη της Βιβλιοθήκης.