Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, 6:26:51 μμ
etpa
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 22:29

Μεγάλη αγάπη-μεγάλη βοήθεια του Δροσάτου στα παιδιά

Συντάκτης:

Συνηθίζουμε να ελεεινολογούμε την εποχή μας. Να υπερβάλλουμε πόσο έχουν σκληρύνει οι καρδιές, πόσο αδιάφορες έγιναν στο δράμα του πλησίον...


Κι όμως, αρκεί μια κίνηση ευαισθησίας, ιδιαίτερα όταν εκπορεύεται από νέους για να ανοίξουν οι καρδιές, να ξεχειλίσουν από αγάπη, να δώσουν μήνυμα αισιοδοξίας ότι ο Άνθρωπος ως εικόνα του Θεού είναι η ενσάρκωση της Αγάπης.
Τρανή απόδειξη η απολύτως επιτυχημένη πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου και της Τοπικής Κοινότητας να απευθυνθούν στους δημότες του Δροσάτου και της γύρω περιοχής για να συλλέξουν τρόφιμα για τις ανάγκες του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.
Η ανταπόκριση στην πρόσκληση υπήρξε συγκλονιστική. Κι ένα μικρό χωριό κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλη βοήθεια την οποία και απέδωσε στο Παιδικό Χωριό. Από το περίσσευμα της αγάπης των κατοίκων του.
Ο Σύλλογος και η Κοινότητα εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για τη θερμή ανταπόκριση. Ευχαριστούν επίσης και τη Μεταφορική εταιρεία ΘΑΜΝΙΔΗΣ για την ευγενική χορηγία της να μεταφέρει δωρεάν τη βοήθεια στο παιδικό Χωριό.