Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 9:07:25 μμ
etpa
Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 08:44

Μήνυμα Βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη για τη γιορτή της Μητέρας

Συντάκτης:

H Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας είναι μέρα εορτασμού της μητρότητας  και είναι αφιερωμένη στις γυναίκες που μας έφεραν στον κόσμο . Είναι μια μέρα υπενθύμισης και παράλληλα ευγνωμοσύνης προς τον άνθρωπο που με περίσσευμα στοργής και αστείρευτης αγάπης, μας περιβάλλει  σε κάθε στιγμή της ζωής μας.

 

Οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν την σημασία της αφοσίωσης της μάνας στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Ούτε επίσης αρκούν για να περιγράψουν τα συναισθήματά μας προς εκείνη. Όταν αναφερόμαστε στη μητέρα, εννοούμε το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του κάθε ανθρώπου, με διαρκή διάθεση προσφοράς, παντοτινή αυταπάρνηση και αφοσίωση. Μιλούμε για τον καθημερινό αγωνιστή που βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό μας για να σκουπίσει τα δάκρυά μας και να μας εμψυχώσει. Αυτόν, που σε κάθε βήμα μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία, μας εμπιστεύεται και μας αγαπά χωρίς ανταλλάγματα.

Ο σεβασμός και η αγάπη είναι το ελάχιστο που θα πρέπει να ανταποδίδει κάθε άνθρωπος προς τη μητέρα του, ως δείγμα ελάχιστης αναγνώρισης των θυσιών που έκανε κάθε μάνα για την ανατροφή του.

«Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου».    Οδ. Ελύτης

Χρόνια Πολλά στις μανούλες όλου του κόσμου !!!

Γιώργος Φραγγίδης

Βουλευτής Κιλκίς

Κίνημα Αλλαγής