Τρίτη, 18 Μαΐου 2021, 11:53:06 πμ
etpa
Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 07:41

Ο Αϊ Βασίλης στον Καμπάνη

Συντάκτης:

Με παιδικά χαμόγελα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια γέμισε ο Καμπάνης του Δήμου Γαλλικού, το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, κατά την επίσκεψη του Αϊ Βασίλη στον οικισμό.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμπάνη διοργάνωσε μια υπέροχη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.


Οι πρωταγωνιστές της ημέρας, τα παιδιά, διασκέδασαν και έπαιξαν με τον Κλόουν και τον αγαπημένο τους ήρωα Μίκι Μάους. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του Αι Βασίλη, με το έλκηθρο του και τη συνοδεία ξωτικών. Πυροτεχνήματα και κομφετί στόλισαν τον ουρανό και όλα τα παιδιά παρατάχθηκαν στην ουρά για να παραλάβουν τα δώρα τους.
Τα δώρα ήταν προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Συλλόγου Γυναικών Καμπάνη. Στην εκδήλωση υπήρχε πλούσιος μπουφές, με χριστουγεννιάτικα γλυκά  και κρασί για μικρούς και μεγάλους, τον οποίο επιμελήθηκαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και ήταν προσφορά  του Δήμου Γαλλικού.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Γαλλικού, Γεώργιος Θεοδωρίδης, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Καμπάνη, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανδρών, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζώτος Χριστόδουλος και Μουρατίδης Θεόφιλος και πλήθος κόσμου.