Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, 1:03:16 πμ
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 14:00

Ο Αντιπεριφερειάρχης στην εκδήλωση για την υποδοχή της Φλόγας της Αγάπης στο Κιλκίς

«Η αιμοδοσία είναι πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας, τα αποτελέσματα της οποίας σώζουν ζωές» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, απευθύνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση για την υποδοχή της “Φλόγας της Αγάπης”, της 20ής Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που φέτος έχει επετειακό χαρακτήρα,  η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, στο νέο δημοτικό πάρκο Κιλκίς.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς τόνισε πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας,  προσθέτοντας πως «η αιμοδοσία αποτελεί μέγιστη πράξη γενναιοψυχίας και αγάπης».

Η 20ή  Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών πραγματοποιείται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας.

Η Φλόγα της Αγάπης διασχίζει κάθε γωνιά της χώρας έως τα τέλη του Σεπτέμβρη.  Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κιλκίς ως εντεταλμένος φορέας για τη λαμπαδηδρομία στη Μακεδονία, υποδέχθηκε τη φλόγα της Αγάπης, την οποία άναψε στο βωμό ο παγκόσμιος χρυσός πρωταθλητής και συντοπίτης μας Ιωάννης Κορακίδης. -