Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, 9:53:06 πμ
Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 14:22

Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών «Πέτρος ο Γλυκύς» ευχαριστεί

Συντάκτης:

Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής & Κιλκισίου, επί της ευκαιρίας της πραγματοποιήσεως της συναυλίας Βυζαντινής Μουσικής προς τιμήν των Πολιούχων – Αγίων της πόλης μας “Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων” την 1η Δεκεμβρίου 2021, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο για την επευλόγηση της εκδήλωσης, αλλά και για την συναίνεσή του να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

 

Ευχαριστεί τον Δήμαρχο Κιλκίς, κ. Δημήτριο Κυριακίδη, για την συμπερίληψη της συναυλίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, για την συναίνεσή του στην αλλαγή του χώρου διεξαγωγής και για την παρουσία του στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θωμαΐδη Παύλο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς κ. Αθανάσιο Καρυοφίλη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Θεμιστοκλή Κοσμίδη, τους σεβαστούς πατέρες και όλους τους πιστούς που παρακολούθησαν την εκδήλωση, καθώς και όλους αυτούς οι οποίοι για λόγους υγείας δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Επίσης ευχαριστεί τον χοράρχη της χορωδίας κ. Θεοφάνη Κάκαρη καθώς και όλους τους ιεροψάλτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ευχαριστεί την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου και την Ιερά Μονή Τοπλού Σητείας – Κρήτης, για τις ευλογίες τους, οι οποίες χορηγήθηκαν ως ελάχιστη αμοιβή στα μέλη της χορωδίας.

Ευχαριστεί την Κτηνοτροφική Μονάδα Βάθης Χρ. & Γ. Κοκτσίδη, τον κ. Βιολιτζή Κων/νο, την Φάρμα Κουκάκη για τις χορηγίες τους (κεράσματα) τα οποία προσφέρθηκαν στους πιστούς, αλλά και ανώνυμους φίλους του συλλόγου οι οποίοι κοπίασαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Κυριακίδης