Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024, 11:52:43 πμ
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 23:51

Οι δραστηριότητες του Λυκείου Ελληνίδων

lykeio-ellinidon
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, με αφορμή την έναρξη της χρονιάς και τη στέγαση του, πλέον στις νέες εγκαταστάσεις από το Μάιο, διοργάνωσε δύο απογευματινά, όχι μόνο για τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων, αλλά και για τους φίλους του Λυκείου Ελληνίδων. Τα δύο απογευματινά πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 και την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012. Η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, κ. Νιάκα Δάφνη, καθώς επίσης και τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχτηκαν με χαρά τους φίλους του Λυκείου Ελληνίδων και τους ξενάγησαν στις νέες εγκαταστάσεις του. Κατά τη διάρκεια των δύο απογευματινών, υπήρξε ανοιχτή συζήτηση με τους φίλους του Λυκείου Ελληνίδων, σχετικά με τις δραστηριότητες του Λ.Ε.Κ. βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα. Σκοπός του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς είναι να δραστηριοποιηθεί ουσιαστικά, σχετικά με τις απαιτήσεις της εποχής αυτής που διανύουμε. Προτεραιότητά του Λυκείου Ελληνίδων, είναι η στήριξη της οικογένειας κατά βάση και πιο συγκεκριμένα το παιδί, αλλά και η θέση της γυναίκας.
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, με αφορμή τα θυρανοίξια, του νέου ναού της Ιεράς μονής Τιμίου Προδρόμου (Ακριτοχώρι Σερρών), πραγματοποίησε εκδρομή / προσκύνημα την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου καθώς επίσης και χιλιάδων πιστών από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Η συγκεκριμένη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη, δηλαδή Σάββατο 3/11 (ημέρα αναχώρησης) και Κυριακή 4/11 (ημέρα επιστροφής). Οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνουν έως και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012. Τιμή εισιτηρίου: 75 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα εξής: λεωφορείο, διαμονή σε ξενοδοχείο τριών αστέρων με πρωινό και είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία), στο τηλ. 2341027684, καθημερινά, Δευτέρα έως και Παρασκευή, 6-8 μ.μ. Επίσης, μπορείτε καθημερινά κατά τις ίδιες ώρες, να επισκεφτείτε τα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, στις νέες εγκαταστάσεις του, Μητροπόλεως 5 (πρώην Νομαρχιακό Μέγαρο).
Τέλος, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Λυκείου των Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς, www.lekil.gr  ή στο επίσημο προφίλ μας στο facebook http://www.facebook.com/LykeioEllinidonKilkis ή να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Λυκείου μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail του Λυκείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Από το Δ.Σ.