Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:52:42 μμ
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010 09:13

Οι μηχανικοί τραγουδούν!

mixanikoi


Ολοι μας τραγουδούμε. Αλλος στην πίστα και άλλος στο μπάνιο. Γιατί να μην τραγουδήσουμε και σε ένα Studio έτσι, ώστε να καταγράψουμε το ταλέντο μας και νάχουμε να θυμόμαστε κάτι ακόμα μαζί με όλα τα άλλα; Αυτό λοιπόν έκαναν οι Μηχανικοί του Ν. Κιλκίς και «μπήκαν» στο Studio Accordo και αρχίσανε... να τραγουδάνε. Το αποτέλεσμα;  Μετά από 10 μήνες δουλειάς, ένα διπλό άλμπουμ με 25 τραγούδια και με τίτλο  «Οι Μηχανικοί Τραγουδούν».
Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στο Studio Accordo έγινε η παρουσίαση του.
«Οι ερασιτέχνες τραγουδιστές-μηχανικοί», που ακούγονται σ’ αυτό εξέπληξαν όλους τους παραβρισκόμενους, ακόμη και τους εαυτούς τους. Η επιλογή των τραγουδιών ήταν καταπληκτική και η εκτέλεσή τους ακόμη καλύτερη. Κάθε Μηχανικός τραγούδησε ένα τραγούδι που αντιπροσωπεύει το στυλ, το χαρακτήρα και τη δυνατότητά του.
Με το πάρτι που ακολούθησε έκλεισε μια περίοδος. Αλλά δεν σταματάει το πράγμα εκεί. Ηδη στο Studio Accordo έχουν αρχίσει τις ηχογραφήσεις, για το δικό τους CD, οι Δικηγόροι του Ν. Κιλκίς. Θα ακολουθήσουν οι Γιατροί, οι Δημοσιογράφοι, οι Τραπεζικοί και άλλοι. Αλλά και  πάλι το πράγμα δεν θα τελειώσει εκεί. Θα ακολουθήσουν κι άλλες εκπλήξεις...