Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021, 10:22:55 μμ
etpa

Πολιτιστικά

Ξεχωριστή τιμή για την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς αποτελεί η βράβευση της μικρού μήκους ταινίας «Σέλευκος Α΄ Νικάτωρ. Από την Ευρωπό στην Ελληνιστική Οικουμένη» που δημιουργήθηκε με την επιμέλεια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς και τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο διεθνή διαγωνισμό Museums in Short, υπογραμμίζει -σε γραπτή δήλωσή του- ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης.

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για την απώλεια του αγαπητού και δραστήριου μέλους του Επιμελητηρίου Κιλκίς και εξέχοντος επιστήμονα Μαθηματικού, Θανάση Μάντζαρη.

Ευχόμαστε ειλικρινά ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του.

Πρόγραμμα Ακολουθιών Ενοριών και Ιερών Μονών της πόλης του Κιλκίς για τα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2020.

Το 10λεπτο animated ιστορικό ντοκιμαντέρ ‘Σέλευκος Α΄ Νικάτωρ’. Από την Ευρωπό στην Ελληνιστική Οικουμένη’, που δημιουργήθηκε με την επιμέλεια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς και τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, συμμετείχε στο Διεθνή Διαγωνισμό Museums in Short και έλαβε το 2ο Βραβείο στην κατηγορία κοινού, μετά από ψηφοφορία.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (23-12-2020)

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ευχαριστεί θερμά τον κ. Λάζαρο Μιχαηλίδη, συνταξιούχο νηπιαγωγό, για την δωρεά τηλεόρασης στον Σύλλογό μας, υπέρ αναπαύσεως του πατέρα του, Γεώργιου Μιχαηλίδη, συνταξιούχου Αγροφύλακα.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εργαζόμενοι της εταιρείας εκφράζουμε, προς τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και συντοπίτη μας Βουλευτή κ. Γεώργιο Γεωργαντά, για την απώλεια της Μητέρας του Βασιλικής,ειλικρινή συλλυπητήρια και ευχόμασθε στον ίδιο και την οικογένεια του να έχουν την Εξ' Υψους παρηγορία.

Η κοινωνία του Κιλκίς θρηνεί για την απώλεια του συμπολίτη μας, Θανάση Μάντζαρη. 

Η δημοτική παράταξη "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ" εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς, στους φίλους και τους συνεργάτες του εκλιπόντα.

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 20:20

Ευχές από το Σύλλογο Πολυτέκνων ν. Κιλκίς

Συντάκτης:

Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ' αυτούς που αγωνίζονται ,τη ζωή που τους αξίζει.

Το Φιλόπτωχο της Ενορίας Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου ευχαριστεί τον Υφυπουργό και βουλευτή του Νομού μας κ. Γεώργιο Γεωργαντά για την χρηματική προσφορά του στη μνήμη της μακαριστής μητέρας του Βασιλικής.

Ο Κύριός μας να την αναπαύει στην αιωνιότητα της Βασιλείας Του.