Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 8:20:22 μμ
etpa
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2007 04:28

Πλούσια δράση από “Αγ. Τρύφωνα”

Συντάκτης:
 Για πρώτη φορά από την Ίδρυση του Συλλόγου Γουμένισσας ο “Άγιος Τρύφων”, η 28η Οκτωβρίου εορτάστηκε τόσο έντονα, με την συμμετοχή των παιδικών χορευτικών τμημάτων  στην δοξολογία καθώς και στην παρέλαση.
Να τονισθεί ότι ήταν ο μοναδικός πολιτιστικός σύλλογος του Δήμου Γουμένισσας που παρέλασε και το χειροκρότημα του κόσμου (παρά τη συνεχόμενη βροχή) ήταν δυνατό και ζεστό.
Στο τέλος της παρέλασης ο δήμαρχος Γουμένισσας παρέθεσε Δεξίωση στο δημαρχείο, όπου συνεχάρη τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Αστέριο Τάτση και το Δ.Σ. Ακόμη ο Μητροπολίτης Γουμένισσας, δημοτικοί σύμβουλοι, νομαρχιακοί και άλλοι φορείς τους συνεχάρησαν,  λέγοντας ότι είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τη προσπάθεια αυτών των ανθρώπων να κρατήσουν ζωντανά τα ήθη και τα έθμιμα και τις πολιτιστικές αξίες.
Ο πρόεδρος του συλλόγου “θα ήθελε να συγχαρεί πρώτα την επιτροπή χορευτικών τμημάτων, κυρίες Δ. Κύρου, Α. Γραικού, Α. Καζέλη για την άριστη οργάνωση της παρέλασης και ενδυμασία.
Τα μικρά παιδιά για την άριστη παρέλαση, τους γονείς των παιδιών που τα ωθούν στην εκμάθηση της πολιστικής κληρονομιάς”.
Στις 26.10.2007 ο πρόεδρος και σύσσωμο το Δ.Σ. επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Γουμένισσας κ. Δημήτριο και του ευχήθηκαν χρόνια πολλά για την εορτή του, χαρίζοντας του μία εικόνα του Αγίου Τρύφωνα, χαραγμένη με την επωνυμία του συλλόγου. Το Δ.Σ. υποδέχθηκαν πρώτα οι ιερείς και μετά το μητροπολίτης, με τον οποίον συζητήθηκαν διάφορα θέματα της εκκλησίας και του συλλόγου.
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Αιμοδοσία στις 4.11.2007.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και συγκινητική, όπς και στην προηγούμενη 22.4.2007.
Το αξιοσημείωτο της αιμοδοσίας είναι ότι ήρθαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά νέοι αιμοδότες, σε ηλικία και σε μέλη. Και αυτό είναι αποτέλεσμα της αθόρυβης καλής δουλειάς που γίνεται από το νέο Δ.Σ..
Ο πρόεδρος, Αστέριος Τάτσης, ευχαριστεί το  Δ.Σ. και την επιτροπή Αιμοδοσίας, κυρίς Γραικού, Καζέλη, Κύρου που ετοίμασαν ένα ζεστό περιβάλλον και  πλούσιο μπουφέ με πολλά εδέσματα, τους Αιμοδότες, που είναι άξιοι συγχαρητηρίων, τους χορηγούς της αιμοδοσίας κ. Άννα Χαρτοματσίδου, τον αντιπρόεδρο κ. Σταρύο Ματζίρη  και τον υπεύθυνο της Αιμοδοσίας κ. Απόστολο Βοσκίδη, το νοσηλευτικό προσωπικό της Αιμοδοσίας νομού Κιλκίς, την γιατρό Σοφία Πλιάκα, τις παρασκευάστριες Ευγενία Αγγελίδου, Α. Μιχαηλίδου, τη νοσηλεύτρια Τ. Χασαπίδου και τον οδηγό του ασθενοφόρου  κ. Κοντογιαννίδη.