Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022, 8:21:21 μμ
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 20:33

Πολλά υπέροχα ‘’κλικ’’ στην έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς

Συντάκτης:

Ήταν η πρώτη φορά που οι φωτογράφοι του Κιλκίς ‘’πιάστηκαν άοπλοι’’ και δεν είχαν τις μηχανές στα χέρια τους!  Τα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς απόλαυσαν το ρόλο του επισκέπτη - παρατηρητή στην ετήσια έκθεση φωτογραφίας τους, εκθέτοντας την πλούσια συγκομιδή τους στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

 

Έγχρωμες και ασπρόμαυρες απεικονίσεις, φυσικά τοπία ακόμη και μαγειρικές εμπνεύσεις είναι φωτογραφισμένες με το ιδιαίτερο στυλ του κάθε φωτογράφου.

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας, με την οποία ολοκληρώνονται τα φετινά Ελευθέρια του Δήμου Κιλκίς, έγιναν την Δευτέρα, και όπως επισήμανε ο Συντονιστής της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς Αλέξανδρος Περτσινίδης πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη επίσημη παρουσίασή της στο κοινό μετά από δύο χρόνια πανδημίας. Η Φωτογραφική Ομάδα ευελπιστεί ότι η έκθεση αυτή θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης για την είσοδο νέων μελών στις τάξεις της ώστε να ταξιδέψουν όλοι μαζί στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας. Κοντά στους δημιουργούς του Κιλκίς βρέθηκε και ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και τους συνεχάρη για το αποτέλεσμα της τέχνης τους.

Η έκθεση είναι επισκέψιμη στο κοινό μέχρι την Κυριακή 3 Ιουλίου με ώρες λειτουργίας από τις 18:00 έως τις 22:00.

Πολυμέσα