Κυριακή, 9 Μαΐου 2021, 1:48:21 μμ
etpa
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 18:14

Προσλήψεις 6 ατόμων στη Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Συντάκτης:

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων
Κιλκίς, που εδρεύει στο Κιλκίς του Νομού Κιλκίς.

 

Πρόσληψη ενός (1) λογιστή, δυο (2) φυλάκων ημέρας, ενός (1) νυχτοφύλακα και δύο (2) βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας ΙΔΟΧ και για επτά (7) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς που εδρεύει Καμπάνη 1 και 21ης Ιουνίου στο Κιλκίς κατόπιν της υπ΄ αριθ. 4193/2021/1/2021 έγκρισης ανακοίνωσης του ΑΣΕΠ, πρόκειται να προσλάβει λογιστή, φυλακτικό προσωπικό και προσωπικό καθαριότητας ΙΔΟΧ συνολικής διάρκειας επτά (7) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/94, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Αναλυτικότερα ως εξής :

Ειδικότητα

Φορέας

Άτομα

ΤΕ Λογιστικού

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς (Δήμος Κιλκίς)

1

ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς (γραφεία, αποθήκη αρχαιοτήτων, Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, Ευρωπός και Παλατιανό)

2

ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης Νυχτοφυλάκων Αρχαιοτήτων

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς (γραφεία, αποθήκη αρχαιοτήτων, Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, Ευρωπός και Παλατιανό)

1

ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας

Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς (γραφεία, αποθήκη αρχαιοτήτων, Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, Ευρωπός και Παλατιανό)

2

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Η περίληψη της ανακοίνωσης θα δημοσιευθεί σε δύο (2) ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες. Ολόκληρη η ανακοίνωση θα αναρτηθεί στα γραφεία της Υπηρεσίας στο Κιλκίς, στους Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσείο, όπου προκηρύσσονται οι θέσεις, και στο χώρο των δημοτικών καταστημάτων των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει στις 7-4-2021 και λήγει 16-4-2021.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα δικαιολογητικά, θα παραλαμβάνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων θα κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Πληροφορίες: 23410 76661 εσωτ. 305, κ. Καφετζή Μαρία.

Η Προϊσταμένη της Εφορείας

Γεωργία Στρατούλη

Αρχαιολόγος