Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 8:15:15 μμ
etpa
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 15:57

Συγχαρητήρια Δήλωση Γιώργου Γεωργαντά με αφορμή τη συγκρότηση του νέου Συμβουλίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Συντάκτης:

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή τη συγκρότηση του νέου εφορευτικού συμβουλίου της Βιβλιοθήκης Κιλκίς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 "Θέλω να συγχαρώ το νέο Πρόεδρο και τα νέα μέλη του εφορευτικού συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Κιλκίς. Πρόκειται για γνωστές προσωπικότητες της δημόσιας ζωής του Κιλκίς, με τη δική τους ιδιαίτερη διαδρομή και σημαντική ενασχόληση με τα πολιτιστικά δρώμενα του Νομού. Ο πρόεδρος και τα μέλη, τόσο τα τακτικά όσο και τα αναπληρωματικά, διαθέτουν γνώση, μακρά εμπειρία αλλά και νεανικό δυναμισμό. Και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν νέα ώθηση στην ήδη επιτυχημένη πορεία της Βιβλιοθήκης του Κιλκίς."

Σημειώνεται ότι, με απόφαση της Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων, Ν. Κεραμέως, το νέο εφορευτικό συμβούλιο της Βιβλιοθήκης αποτελείται από τα εξής πρόσωπα:

1. Αμανατίδης Αναστάσιος, Συνταξιούχος ιατρός – πρώην Δήμαρχος Κιλκίς, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Τσερτσίδη Βασίλειο, Φιλόλογο.

2. Τατάρογλου Αθανάσιος, Χημικός, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τη Ζήση Μαρία, Θεατρολόγο.

3. Τερζενίδης Κωνσταντίνος, Εκδότης εφημερίδας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος τον Τσιλογεώργη Παναγιώτη, Φοιτητή του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ.

4. Μιχαηλίδου Σοφία, Εκπαιδευτικός Α/β'αθμιας Εκπαίδευσης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Πανοδήμου Ελευθερία, Βοηθό ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων, υπάλληλο νοσοκομείου.

5. Κοσμίδης Θεμιστοκλής, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Κιλκίς, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Παπαδάκη Σουλτάνα, Εκπαιδευτικό – Μέλος Κοινότητας Κιλκίς.