Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 8:28:07 μμ
etpa
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 13:03

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Κιλκίς για την απώλεια της Ζωής Ιωάννου

Συντάκτης:
Με θλίψη, οδύνη και στενοχώρια, πληροφορηθηκε η κοινή γνώμη του νομού μας, σήμερα δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, την απώλεια της Ζωής Ιωάννου, εργαζόμενης στον τομέα υγείας στο νοσοκομείο Κιλκίς, από τον κορωναίο. 
Η ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια, τους οικείους, τους συναδέλφους και φίλους της εκλιπούσας, η οποία αποτελεί το δέκατο τρίτο θύμα από τον φονικό ιό σε επίπεδο νομού.
Η απώλεια της άτυχης Ζωής, ενός ακόμη νέου συντοπιτη μας, αποτελεί ηχηρή απάντηση σε όλους όσους και σήμερα, δυστυχώς, εμμένουν σε ανεδαφικα, εωλα και επικίνδυνα επιχειρήματα περί μη ύπαρξης του φονικού ιού η' ανήκουν επίσης στην κατηγορία των λεγόμενων αρνητών της μάσκας και των μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης κατά του covid -19. 
Πολλώ δε μάλλον, στην προκειμένη περίπτωση, που η αποβιωσασα υπήρξε Ηρωίδα όπως ομοίως και δικαίως Ηρωες είναι άλλωστε και όλοι/όλες οι συναδελφοι της εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας. 
Τηρούμε απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λαμβάνουμε ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας και όταν σύντομα ξεκινήσει το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού κάνουμε το καθήκον μας και εμβολιαζομαστε για να πάρουμε την κανονική μας ζωή πίσω.  
 
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης Ζωής.
Αιώνια η μνήμη Της.
 
Κιλκίς, 26 Δεκεμβρίου 2020
ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ