Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:00:45 πμ
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 23:23

Συνάντηση Αποφοίτων Εξαταξίου Γυμνασίου Αρρένων Κιλκίς, έτους 1972

Δεν ήταν βέβαια όπως τότε. Τα τότε ανέμελα, τρανταχτά γέλια έγιναν χαμόγελα, κάποια πικρά, κάποια νοσταλγικά, τα όνειρα προσγειώθηκαν. Αδυσώπητος ο χρόνος άφησε τα σημάδια του. Κάποιοι  κίνησαν νωρίτερα το μακρινό -και δίχως γυρισμό- ταξίδι. Λιγόστεψαν πολύ και οι αγαπημένοι μας καθηγητές, μόνο ένας παραβρέθηκε στη συνάντηση, ο γυμναστής μας, ο Λουκάς ο Παυλίδης.

Η δε αγαπημένη μας φιλόλογος, η Ανθούλα η Σεφεριάδου, δυσκολεύτηκε να έρθει στο Κιλκίς. Μας μίλησε όμως, με έκδηλη συγκίνηση, σε ανοιχτή ακρόαση, στο τηλέφωνο.
Διάχυτα συναισθήματα φιλίας, αγάπης, νοσταλγίας. Αγκαλιές, φιλιά, χαρά, συγκίνηση και ανανέωση της επόμενης συνάντησης, όχι σε πέντε ούτε σε δυο αλλά σε ένα χρόνο. Αυτό δείχνει το μέγεθος αλλά και την ποιότητα των συναισθημάτων που μας δένουν.
Παρόντες ήταν οι: Αγαθόπουλος Δημήτριος, Αθανασιάδης Μάκης, Αφεντουλίδης Νικόλαος, Κατής Γεώργιος, Λαβασάς Κωνσταντίνος, Λαζαρίδου Ελένη, Λιλιμπάκη Μαρία, Μακρυνιώτης Σταύρος, Παναγιωτίδης Βλαδίμηρος, Παναγόπουλος Ιωάννης, Παπανικολάου Θεόδωρος, Ραμπίδης Κωνσταντίνος, Σαμολαδά Αγλαΐα, Σιδηρόπουλος Απόστολος, Τσιραμπίδης Αθανάσιος, Στεφανίδης Κωνσταντίνος και Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος από το πρακτικό τμήμα και οι: Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος, Ζησάκης Βασίλειος, Λαμπριανίδης Στέφανος Παπαελευθεριάδης Κωνσταντίνος, Σαρηγιαννίδης Παναγιώτης, Τσαντάκης Κωνσταντίνος, Τσιλιγκαρίδης Παναγιώτης και Χρυσουλίδης Νικόλαος από το κλασσικό.