Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, 6:21:54 μμ
Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010 09:49

Συνάντηση με τα πρώην μέλη των διοικήσεων

Η Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς πραγματοποίησε συνάντηση όλων των μελών που συμμετείχαν στις διοικήσεις του Συλλόγου από το 1970 έως σήμερα. Η εκδήλωση ήταν συγκινησιακή γιατί βρέθηκαν άνθρωποι που είχαν να ανταμώσουνε ίσως και 30 χρόνια, αλλά και ουσιαστική γιατί βγήκαν ιδέες και συμπεράσματα που σίγουρα θα είναι χρήσιμα για τα επόμενα διοικητικά.


Σκοπός της συνάντησης ήταν πρώτα να τιμηθούν αυτοί οι άνθρωποι που προσέφεραν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στο Σύλλογο, αλλά και να μπορέσουν να βρεθούν ξανά πιο κοντά στο Σύλλογο που αγάπησαν και να προσφέρουν ιδέες και εμπειρία, που είναι χρήσιμα για τη διαχείριση του Συλλόγου.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Θανάσης Λαβασάς, έδωσε τις γενικές κατευθύνσεις του σημερινού διοικητικού συμβουλίου και έκανε και ένα γενικό απολογισμό των σημαντικότερων σταθμών στην 40χρονη πορεία του συλλόγου.
Παίρνοντας τον λόγο οι παρευρισκόμενοι, εξέθεσαν τις απόψεις τους και τις ιδέες τους για την μετέπειτα πορεία του συλλόγου. Σαν ένα πρώτο αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν η συγκρότηση μίας άτυπης συμβουλευτικής ομάδας που θα δρα παράλληλα αλλά και μέσα στα διοικητικά με παρεμβάσεις, συμβουλές και βοήθειες. Η ομάδα αυτή δεν έχει καθορισμένο αριθμό  και ούτε έχει κάποιο διοικητικό ρόλο, απλά συγκροτείται από άτομα που κατά περιόδους διατέλεσαν στα διοικητικά του συλλόγου.