Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020, 4:18:37 πμ
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 10:16

Το Κιλκίς στην καμπάνια War Memorial Tourism in Greece

Συντάκτης:

Στη διαφημιστική καμπάνια War Memorial Tourism Campaign-Greece, θα συμμετέχει το Κιλκίς, μαζί με τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες.

Πρόκειται για μια δράση προβολής η οποία λαμβάνει χώρα για τρίτη συνεχή χρονιά και αφορά στους πολέμους του 20ου αιώνα με τίτλο 20th Century War Memorial-Central Macedonia, Greece.

 

Η εν λόγω καμπάνια, θα περιλαμβάνει πληροφοριακό υλικό στα αγγλικά και αναφέρει μνημεία πολέμων, μουσεία και επισκέψιμους χώρους που σχετίζονται άμεσα με αυτούς. Η αξιοπιστία των πληροφοριών οι οποίες θα δοθούν με τη μορφή ιστορικού χρονολογίου, θα διασφαλιστεί με τη συνεργασία έγκυρων ιστορικών.

Ειδικότερα για το Κιλκίς, θα πραγματοποιηθούν τα εξής:

Οι δράσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι:

- Καταγραφή και οργάνωση πληροφοριακού υλικού, με την αναφορά των Πολεμικών Μουσείων, Κοιμητηρίων και Μνημείων των Βαλκανικών Πολέμων, του 1ου και 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, που είναι επισκέψιμα.

-Φωτογράφιση των μνημείων για τις ανάγκες της καμπάνιας, επεξεργασία κειμένων και παραγωγή αρχείου παρουσίασης στα αγγλικά.

-Δημιουργία τρίλεπτου βίντεο στα αγγλικά.

-Παρουσίαση και προβολή της καμπάνιας μέσω των social media στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

-Αποστολή πληροφοριακού υλικού σε τουριστικούς επαγγελματίες, φορείς και δημοσιογράφους τουρισμού.

-Ένταξη του Κιλκίς σε press & fam trips με ενημέρωση για τα πολεμικά μνημεία.

-Δημοσιεύσεις δύο πρωτότυπων άρθρων σε ξενόγλωσσα τουριστικά sites ή blogs με θέμα τον τουρισμό ιστορικής μνήμης στην περιοχή.

Τέλος, η διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος θα διαρκέσει έως το φθινόπωρο του 2020.