Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021, 10:02:45 πμ
etpa
Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 17:34

«Το Κλαμπ των Χωρισμένων» του Μικαέλ Γιουν στο σινεμά της Τέχνης

Συντάκτης:

Ώρα να αναθεωρήσετε την άποψη ότι οι χωρισμένοι δε γιορτάζουν ποτέ!!!

Συνεχίζουμε τις προβολές στο θερινό σινεμαδάκι στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό την Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Αυγούστου στις 9.30  με τη γαλλική κωμωδία που έλαβε  Βραβείο Καλύτερης Ταινίας και Βραβείο Κριτικών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας Alpesd’ Huez, «Το Κλαμπ των Χωρισμένων Divorce Club» του Μικαέλ Γιουν.

 

Ένας χωρισμός που δεν μοιάζει με οποιονδήποτε άλλο  και θα γράψει ιστορία!

Κεντρικός ήρωας είναι ο Μπεν, ο άνδρας που, μετά από πέντε χρόνια ευτυχισμένου, θαρρεί, γάμου, βλέπει (και ακούει, αυτός κι άλλοι πενήντα καλεσμένοι μιας επαγγελματικής εκδήλωσης), τη γυναίκα του να τον εγκαταλείπει για τον διευθυντή της. Συντετριμμένος, βρίσκει παρηγοριά στον παλιόφιλο Πατρίκ. Είναι κι αυτός διαζευγμένος, είναι, επιπλέον, ζάπλουτος και προτείνει στον Μπεν να συγκατοικήσουν στη βίλα του. Το σπίτι θα γίνει, στην πορεία, μια παιδική χαρά για εργένηδες, όπου οι παντρεμένοι απαγορεύονται .Έτσι  όταν ο Μπεν γνωρίσει κι ερωτευτεί τη Μαριόν, θα χρειαστεί να κρατήσει τη σχέση του κρυφή: μια τέτοια τρέλα μπορεί και να οδηγήσει στον εξοστρακισμό του από το σπίτι του Κλαμπ των Χωρισμένων.

Γαλλία, 2020, Έγχρωμο

  • Σκηνοθεσία:Μικαέλ Γιουν
  • Σενάριο:Αλεξάντρ Κοκέλ, Σιρίλ Ντρου, Νταβίντ Γκίλκρεστ, Μαρί-Πιερ Ιστέρ, Ματιέ λε Ναούρ, Μικαέλ Γιουν, Κλοντ Ζιντί Τζ.
  • Φωτογραφία:Στεφάν Λε Παρκ
  • Πρωταγωνιστούν:Αρνό Ντικρέ, Φρανσουά-Ξαβιέ Ντεμεζόν, Οντρέ Φλερό, Καρολίν Ανγκλάντ, Μικαέλ Γιουν
  • Διάρκεια:108 λεπτά

Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12  Αυγούστου και ώρα 9.30 οι δρόμοι οδηγούν  στο Στέκι της ΤΕΧΝΗΣ στο Μεταλλικό για μεγάλες απολαύσεις με όμορφες παρέες!

Μασκούλες μην ξεχάσετε!

Στις προβολές θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων και την αποφυγή της διασποράς του covid 19.