Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024, 12:04:07 μμ
Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010 02:40

«Το Ταλέντο της Επιτυχίας»

arkoudas


Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η παρουσίαση του βιβλίου «Το Ταλέντο της Επιτυχίας» του Διοικητή του Νοσοκομείου Γουμένισσας κ. Μιχαήλ Αρκούδα, το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιουνίου 2010, στο Πολιτιστικό  Κέντρο Γουμένισσας, με πρωτοβουλία του δήμου και σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους.
Πρόκειται για την πρώτη συγγραφική δουλειά δυο συγγραφέων, που εκδίδεται οργανωμένα, του κ. Μιχαήλ Ι. Αρκούδα και κ. Γεωργίου Ι. Προφέτη. Υπηρετώντας ως διοικητής στο Νοσοκομείο, ο συγγραφέας είχε την ευκαιρία στο πλαίσιο των καθηκόντων του να παρουσιάσει το ταλέντο των επιτυχημένων στη ζωή και στην εργασία.
Το συγγραφέα προλόγισε η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Πολιτιστικού Κέντρου Γουμένισσας και Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Παλάνη, τονίζοντας, πως εδώ ο συγγραφέας μας παρουσιάζει τους νόμους που διέπουν την ανθρώπινη προσωπικότητα και συμπεριφορά, με επιστημονικό αλλά και παράλληλα απλό και εύληπτο τρόπο τα μυστικά της επιτυχίας στην εργασία-καριέρα, την προσωπική ζωή και επίσης στον τομέα των πωλήσεων και της ηγεσίας στελεχών. Σε περιόδους οικονομικής κρίσης, αλλά και κρίσης αξιών του συστήματος. Με την προβολή οπτικού υλικού, ο συγγραφέας κατάφερε να βγάλει στην επιφάνεια, άγνωστες πτυχές μιας επιτυχημένης καριέρας.
Ακολούθησε η τοποθέτηση του κ. Νικόλαου Καπουτζή, γιατρού του Νοσοκομείου Γουμένισσας, αναφέροντας αναλυτικά το βιογραφικό του συγγραφέα. Ο κύριος ομιλητής του βιβλίου ήταν ο κ. Χρήστος Π. Ίντος, εκπαιδευτικός και συγγραφέας, που περιέγραψε με πολύ δυνατό, περιγραφικό, ανατομικό τρόπο, έκανε αληθινή ανάλυση για το συγγραφικό έργο του κ. Αρκούδα. Ανέφερε ότι για τον ίδιο ήταν μια έκπληξη η πρόσκληση του συγγραφέα να παρουσιάσει ένα βιβλίο για την εξουσία. Ωστόσο, στη συνέχεια σημείωσε ότι για τον καθένα μας είναι ένα μάθημα για την κατάκτηση της επιτυχίας, σε κάθε τομέα της ζωής μας, να αλλάξουμε τον κόσμο και την τύχη τη δική μας. Σχετικά  με το συγκεκριμένο βιβλίο «Το Ταλέντο της Επιτυχίας» τόνισε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά.
Στη συνέχεια το κοινό έθεσε ερωτήσεις στον συγγραφέα. Τον συντονισμό της παρουσίασης είχε η πρόεδρος του συλλόγου των Παιόνων Γουμένισσας κ. Δροσιά Γαλούπη και στο τεχνικό τμήμα της παρουσίασης ήταν ο κ. Χρήστος Τάσιος, ταμίας του Συλλόγου των Παιόνων.
Την παρουσίαση του βιβλίου τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Δήμαρχοι: Στυλ. Παπαπαναγιώτου, Σόνια Συμεωνίδου, Δημήτριος Σμυδάκης, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Γουμένισσας π. Χρήστος Μαυραντώνης, ο π. Αντινομάρχης Ν. Κιλκίς κ. Α. Αμανατίδης, ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς  κ. Θεοδ. Παραστατίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου κ. Ι. Αδαμόπουλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι τοπικών φορέων του Δήμου Γουμένισσας και υποψήφιοι του νέου Δήμου Παιονίας.