Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, 7:33:37 μμ
Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 19:43

Τώρα μας «κλέβουν» και τις φωτογραφίες!

Συντάκτης:

Έχει χαθεί κάθε ίχνος ντροπής με την αντιδεοντολογική συμπεριφορά από τοπικές εφημερίδες, site & blogs. Μας αντιγράφουν χωρίς τη στοιχειώδη τήρηση της δεοντολογίας, παίρνοντας αυτούσια τα κείμενά μας και αφαιρώντας από μέσα μόνο το eidisis.gr.

Πολλά πανελλαδικής εμβέλειας μέσα δημοσίευσαν τις τελευταίες ημέρες τα ρεπορτάζ μας για το τελευταίο κρούσμα κορονοϊού με την 18χρονη ή τη ματαίωση της Εμποροπανήγυρης του Κιλκίς, κάνοντας αναφορά στην πηγή τους, στο eidisis.gr. Αντίθετα, από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μόνο το Kilkis24 έκανε αναφορά στην πηγή του και είναι το μόνο που τηρεί τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Κάποιοι καταγράφουν τη δήλωση του δημάρχου, αλλά με κουτοπονηριά αφαιρούν το σε ΠΟΙΟ μέσο έγινε η δήλωση και απλά τη σχολιάζουν. Η απόλυτη δημοσιογραφική δεοντολογία!

 

Τελευταία όμως μας «κλέβουν» και τις φωτογραφίες. Ενώ γνωρίζουν πως πρόκειται για φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει στο στούντιο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ ή έχουμε κάνει επαγγελματική φωτογράφιση στα γραφεία των δημάρχων ή του αντιπεριφερειάρχη, τις χρησιμοποιούν χωρίς ντροπή και κάποιες φορές μάλιστα βάζουν και το δικό τους λογότυπο!

Ας μας τις ζητήσουν, αν δεν έχουν φωτογραφίες δικές τους. Σε κάποιους μπορεί και να τις δώσουμε…

Με την ελπίδα να μην επανέλθουμε στο θέμα!