Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, 8:04:23 μμ
etpa
Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 18:43

Virtual Δρόμος Υγείας & Αλληλεγγύης του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Συντάκτης:

To Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Υποστηρικτών ΑμεΑ ΚΚΣ σας προσκαλούν να αφιερώσετε μια προπόνηση ή έναν περίπατο σε διαδρομές της επιλογής σας και στην απόσταση που εσείς ορίζετε στο Δρόμο Υγείας & Αλληλεγγύης του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

 

Στόχος μας η διατήρηση του πνεύματος του Δρόμου Υγείας & Αλληλεγγύης που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας με πολλές συμμετοχές από διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως επίσης η διάδοση του μηνύματος ότι ο αθλητισμός είναι για όλους.

Χορηγός του Δρόμου Υγείας & Αλληλεγγύης είναι για ακόμα μία χρονιά η SONOCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενήλικες , την ευθύνη συμμετοχής ανήλικων έχουν αποκλειστικά οι συνοδοί τους.

Διαδικασία εγγραφής :

Εγγραφές πραγματοποιούνται από σήμερα μέχρι και την τελευταία ημέρα του Δρόμου Υγείας & Αλληλεγγύης στο παρακάτω link:

https://forms.gle/DZSjnvNWsJphJKQ79  

Χρονομέτρηση διαδρομής: 

Η καταγραφή της διαδρομής μπορεί να αποδειχθεί με φωτογραφία από smartwatch ή screenshot του application που διαθέτετε στο κινητό σας τηλέφωνο.

Προτεινόμενα δωρεάν application από το playstore

Strava: Track Running, Cycling & Swimming

Adidas Running App- Your Sports & Run Tracker

Αποδεικτικό διαδρομής:

  • Οι συμμετέχοντες που διαθέτουν Facebook μπορούν να αναρτήσουν τη φωτογραφία της χρονομέτρησης στη σελίδα Virtual Δρόμος Υγείας & Αλληλεγγύης 2021 με hashtag #dromos_ygeias2021 και #kks_kilkis2021 . Μαζί με τη χρονομέτρηση μπορείτε να αναρτήσετε φωτογραφίες σας ή βίντεο από τη διαδρομή!
  • Οι συμμετέχοντες που δεν διαθέτουν λογαριασμό στο facebook μπορούν να στείλουν τη φωτογραφία της χρονομέτρησης κα τις φωτογραφίες τους με δικαίωμα δημόσιας δημοσίευσης στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η Συμμετοχή στο Δρόμο Υγείας & Αλληλεγγύης είναι δωρεάν .

Μπορείτε αν θέλετε να γίνετε χορηγοί του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης με μοναδικούς αποδέκτες τους ωφελούμενους του προγράμματος καταθέτοντας τη δωρεά σας στον παρακάτω λογαριασμό :

ΙΒΑΝ GR21 0171 2220 0062 2204 0034 981

(Τράπεζα Πειραιώς - Δικαιούχος: Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης).

Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2341020733 πρωινές ώρες ή με αποστολή e-mail :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η δράση του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης αποτελεί μέρος της πράξης «ΚΔΗΦ-ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).