Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, 1:38:01 μμ
etpa
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 22:01

Χοροί, χρώματα και μουσικές μάγεψαν τη Γουμένισσα

Συντάκτης:

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017, στις 9 το βράδυ, στα πλαίσια των 42ων Θεοτοκείων 2017, πραγματοποιήθηκε χορευτική παράσταση, παραδοσιακών χορών, του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγίου Τρύφωνα» Γουμένισσας, στην πλατεία Θ. Ζελέγκου (κεντρική). Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου παρουσίασαν χορούς Ανατολικής Ρωμυλίας, Μακεδονίας και Ηπείρου, ανεβαίνοντας ένα σκαλοπάτι ακόμα πιο ψηλά στις χορευτικές επιτυχίες τους.


Την αρχηγό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, τη Γουμενισσιώτισσα Εβίνα ΜΑΛΤΣΗ, μέλος της καλύτερης πεντάδας του Eurobasket 2017, Ολυμπιονίκη, διεθνή Ελληνίδα αθλήτρια καλαθοσφαίρισης, τίμησε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος κος Αστέριος ΤΑΤΣΗΣ και το Δ.Σ. του Συλλόγου με πλακέτα, μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό που την καταχειροκρότησε αποθεώνοντας την. Την τιμητική είχαν οι χορευτές του συλλόγου Πολύστυλου – Λαϊκότροπο Καβάλας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Αστέριος Τάτσης και το Δ.Σ., ευχαριστούν θερμά όλους τους χορευτές και χοροδιδασκάλους για το πλούσιο θέαμα που παρουσίασαν, τον κόσμο που τους προσέφερε απλόχερα το θερμότερο χειροκρότημα του για την χορευτική τους παράσταση, παρά τα μεγάλα προβλήματα που προέκυψαν από το διοργανωτή Δήμο Παιονίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.