Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022, 4:29:40 πμ
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 13:36

Υπέροχη βραδιά των Εφέδρων με τις μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη στην αυλή της ΛΑΦ Κιλκίς

Ήταν μια υπέροχη βραδιά με τις μοναδικές μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη να απλώνονται στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς, μέσα από τον αύλειο χώρο της ΛΑΦ, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους κιλκισιώτες.

 

Τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τον ένα χρόνο απουσίας του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, γιορτάζοντας την ημέρα του Εφέδρου Αξιωματικού.

Ο καταπράσινος αύλειος χώρος της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την επιλογή του Συνδέσμου να οργανώσει στο σημείο αυτό την εκδήλωση, φανερώνοντας για πρώτη φορά τις δυνατότητες αξιοποίησης του αύλειου χώρου της ΛΑΦ, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

Η εκδήλωση-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη είχε τίτλο, «Που να βρω την ψυχή μου». Μια Ανθολογία Θεοδωράκη, από την Όμορφη Πόλη, μέχρι την Άρνηση, οι ωραιότερες μελωδίες και τραγούδια του Μεγάλου μας Μίκη, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Κιλκισιώτη Μαέστρου και μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς κ. Θεόδωρου Ορφανίδη, ο οποίος και χαιρέτησε την εκδήλωση, όπως και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Κιλκίς, Θέμης Κοσμίδης.

Υπέροχα τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και τραγουδισμένα μοναδικά από τον Ιωάννη Λάκη. Μαζί του στο Πιάνο ήταν o Αλέξανδρος Τσακιρίδης και στο Μπουζούκι ο Μανώλης Μπάσης.

Πολυμέσα