Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 22:28

Άντε να σοβαρευτούμε

Συντάκτης:

Κατάντησε κακόγουστο αστείο αυτή η κόντρα Μανουσαρίδη-Πεντζερετζή στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και οι δυο αποτελούν σημαίνοντα στελέχη της παράταξης Σισμανίδη, όπως ήταν στελέχη και της παράταξης Μπαλάσκα.
Και δεν μπορεί να έχουν και οι δυο δίκιο.

 

Επομένως ας κατατεθούν πλήρη στοιχεία με ονοματεπώνυμα πωλητών στη Λαϊκή Αγορά του Κιλκίς που αντιμετωπίζονται παράτυπα ή παράνομα ή μεροληπτικά από την δημοτική διοίκηση - στον τομέα που προΐσταται ο κ. Πεντζερετζής- για να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις ώστε να ενημερωθούν οι δημότες αν ο δήμος ή ο κ. Μανουσαρίδης "κάνει παιχνίδι".
Με μισόλογα και αοριστολογίες δημόσιος διάλογος δεν γίνεται. Ιδιαίτερα σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου.

 

Αν ήταν μουσουλμάνοι
θα είχαν και οι δυο δίκιο
Διάλογος στη Βουλή μεταξύ πρωθυπουργού-αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
- Είσαι ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης, ο ένας.
- Είσαι πολιτικός απατεώνας, απατεώνας, απατεώνας., απαντά ο άλλος.
Ευτυχώς που δεν είναι μουσουλμάνοι διότι θα είχαν και οι δυο δίκιο. Με βούλα.
Διότι κατά το εθιμικό μουσουλμανικό δίκαιο, όταν ένας σύζυγος επιθυμεί να χωρίσει από τη γυναίκα του, αρκεί να φωνάξει "Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω"
Και ο χωρισμός είναι γεγονός. Οπότε...

 

Θόδωρε ετοιμάσου
Επανειλημμένα ο φίλος και συνεργάτης μας δικηγόρος Θεόδωρος Παυλίδης μέσα από τη στήλη του έθεσε το ζήτημα της προόδου -μάλλον της ακινησίας- της κατασκευής του δρόμου Νέας Σάντας-Κόμβος Ασσήρου.
Λοιπόν, έχουμε καλά νεα. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης σε τελευταία επικοινωνία μας, δεσμεύτηκε ότι εντός των αμέσως προσεχών ημερών θα προσκαλέσει τον κ. Παυλίδη ώστε να πραγματοποιήσουν αυτοψία στο έργο.
Για να πειστεί και ο καχύποπτος συνεργάτης μας, πως κάτι τέλος πάντων κινείται.
Και υπενθυμίζουμε ότι ο εν λόγω δρόμος δημοπρατήθηκε τον Οκτώβριο του 2010! Δηλαδή συμπληρώνονται οχτώ χρόνια σε τρεις μήνες. Κι ακόμα δεν κατασκευάστηκε ο μισός.
Επομένως κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται περήφανος. Και κανείς δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Και μια ...λεπτομέρεια: Ούτε στο Κιλκίς πρέπει να περισσέψει η περηφάνεια. Διότι όταν έπρεπε να φωνάξουμε εμείς ...τραγουδούσαμε.