Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 22:53

Αυτοδιοικητικές εκλογές τον ερχόμενο Μάιο!

Συντάκτης:

Να λοιπόν που βαδίζουμε ολοταχώς και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Σε δέκα μήνες στήνονται οι κάλπες για τους Δήμους και τις Περιφέρειες, αφού το Μαξίμου άδειασε τον υπουργό των Εσωτερικών και τελικά οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν μαζί με τις Ευρωεκλογές. Κι ας έλεγε μέχρι χθες ο κ. Σκουρλέτης πως είναι ανάγκη να αποδεσμευθούν οι αυτοδιοικητικές από τις ευρωεκλογές!


Αν κανείς βγάλει εκτός και το δίμηνο του καλοκαιριού, τότε απομένουν οχτώ μήνες για τους υποψήφιους να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις και να οργανώσουν και τον προεκλογικό τους αγώνα.
Καλό ξεκίνημα!
***
Κάποιοι εκτιμούν πως δεν αποκλείεται το Μάιο να έχουμε και κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές.
Κολασμένος θα είναι ο Μάιος!

 

Μεγάλη επιτυχία η ΜΗ
μείωση των συντάξεων!
Θα το δούμε κι αυτό; Η αριστερή κυβέρνηση μπορεί να πανηγυρίζει γιατί θα δοθεί παράταση στην εφαρμογή του νόμου που ψήφισε για την παραπέρα μείωση των συντάξεων με το νόμο Κατρούγκαλου;
Δηλαδή, ως αντιπολίτευση καταγγείλαμε την επάρατο δεξιά που μείωσε τις συντάξεις, στη συνέχεια ως κυβέρνηση ψηφίσαμε νέα μείωση συντάξεων και τώρα θα πανηγυρίσουμε αν οι τροϊκανοί μας δώσουν και μια μικρή παράταση για την εφαρμογή του νόμου, μήπως και κάνουμε ανενόχλητοι εκλογές;
Κι ύστερα λέμε πως και το πολιτικό μας σύστημα έχασε κάθε ίχνος αξιοπιστίας.
Εδώ δεν έχουμε αυταπάτες, πρόκειται για ξεκάθαρη εξαπάτηση των πολιτών.

 

Άστοχο φίλε Κώστα
Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Κώστας Σιωνίδης, έκανε αναφορά στην πρόσφατη συνέντευξη του δημάρχου, Χρήστου Γκουντενούδη, και απέστειλε και την απάντησή του στον τοπικό Τύπο.
Χαρακτήρισε τη συνέντευξη του δημάρχου «μνημείο ανακρίβειας, αστοχίας και παραπληροφόρησης».
Να δούμε όμως τη δική του αστοχία. Αναφέρει ο κ. Σιωνίδης: «Καλέσατε τον Τύπο για να δώσετε συνέντευξη πεπραγμένων…»
Αγαπητέ Κώστα, δεν κάλεσε ο δήμαρχος κανέναν Τύπο! Τη συνέντευξη τη ζητήσαμε εμείς, όπως είχαμε πράξει όταν η δημοτική αρχή έκλεισε τον πρώτο της χρόνο. Και κάτι ανάλογο κάναμε και με το δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Σισμανίδη.
Η συνέντευξη δεν δημοσιεύθηκε στον Τύπο του νομού, αλλά στις δυο εφημερίδες του δημοσιογραφικού μας οργανισμού, ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς, ενώ το σχετικό βίντεο αναρτήθηκε στη webTV της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.
Δεν υπήρξε «κάλεσμα», δεν υπήρξε «Τύπος» και δεν υπήρξε «συνέντευξη πεπραγμένων» αλλά συνέντευξη που πήρε συγκεκριμένος δημοσιογράφος, χωρίς όρους και όρια. Γι’ αυτό και η όποια απάντηση θα έπρεπε να σταλεί ΜΟΝΟ στις εφημερίδες που δημοσίευσαν τη συνέντευξη.