Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, 1:23:46 πμ

Σχόλια

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 21:50

Είπαν πολλά και συμφώνησαν σε περισσότερα

Συντάκτης:

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη στο Μέγαρο Μαξίμου. Μίλησαν για πολλά και η …είδηση: Συμφώνησαν σε περισσότερα (από όσα θέματα τους απασχόλησαν)!

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 21:32

Η Αξιούπολη θα αποκτήσει σιντριβάνι

Συντάκτης:

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής σιντριβανιού στην όμορφη πλατεία Παύλου Μελά της Αξιούπολης, μπροστά στον Ιερό Ναό Άξιον Εστί.
Το έργο κατασκευής πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα κι έτσι στην πλατεία Π. Μελά θα προστεθεί μια ακόμη πινελιά ομορφιάς και δροσιάς.

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 15:06

Ο αθλητής – επιστήμονας Φώτης Παντεκίδης

Συντάκτης:

Ο νεαρός κιλκισιώτης Φώτης Παντεκίδης, με καταγωγή από το Βαλτοτόπι Κιλκίς, είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στα Χανιά.

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 14:06

Έκαψαν τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ!

Συντάκτης:

"Φωτιά και τσεκούρι" ήταν το project των μελών της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς. Πειραματίζονταν για τη φωτογράφιση με πλάνα φωτιάς τα μέλη της Φωτογραφικής και είπαν να κάψουν τις… ΕΙΔΗΣΕΙΣ, κάπου στο Πάρκο – Κήπος του Κιλκίς.

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 20:56

Αυτονόητες αλήθειες

Συντάκτης:

Εκ του μη όντος, αχρείαστη και δηλωτική της ευκολίας με την οποία εκτοξεύονται άδικες κατηγορίες σε βάρος καθ’ όλα εντίμων υπαλλήλων είναι όσα καταγγέλλει ο δημοτικός υπάλληλος Κιλκίς Δημήτρης Βαφείδης.
Αλλά νωρίτερα ας δώσουμε μια άλλη πτυχή της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 21:49

Ο Μηνάς ρυθμιστής

Συντάκτης:

Μεγαλεία για τον Μηνά…Πριν προλάβει να αρνηθεί ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας την πρόσκληση της Υπουργού Πολιτισμού να κατέβει στην Αθήνα και να αναλάβει το πρόγραμμά της, ήρθαν τα καλύτερα.

Την είδηση με τη βράβευση του πατρός Αλέξανδρου Καρλούτσου από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο θα τη διαβάσατε.

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 21:00

Πόσο και πόσοι θα αντέξουν;

Συντάκτης:

Μια που αναφερθήκαμε στη συνέντευξη του πρόεδρου του Επιμελητηρίου Χρήστου Χατζημλάδη την Τετάρτη, όπου έκανε τον απολογισμό τριετίας της υπ’ αυτόν διοίκησης, να πούμε δυο λόγια ακόμα, απολύτως αναγκαία:

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 20:59

Καθοριστική η συμβολή της κ. Καλλισθένης Πάκα

Συντάκτης:

Τρεις φορές στην μόλις πεντάλεπτης διάρκειας εισήγησή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Χατζημλάδης αναφέρθηκε στην πολύτιμη συνδρομή της δικηγόρου Καλλισθένης Πάκα στο έργο του Επιμελητηρίου.

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 20:27

Δεν έφταναν οι καρέκλες;

Συντάκτης:

Στα γραφεία της δημοτικής κοινότητας Ευρωπού συνεδρίασαν τη Δευτέρα τα μέλη του κυβερνητικού κλιμακίου, με τους δημοτικούς άρχοντες της Παιονίας και αγρότες που καταστράφηκαν από τη θεομηνία.

Σελίδα 1 από 587