Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018 16:29

Μην οδηγείτε με σαγιονάρες

Συντάκτης:

Επειδή το φαινόμενο είναι εκτεταμένο και στο Κιλκίς, υπενθυμίζουμε: Η οδήγηση με σαγιονάρες απαγορεύεται και σε ενδεχόμενο έλεγχο της Τροχαίας οι οδηγοί κινδυνεύουν με πρόστιμο και αφαίρεσης της άδειας οδήγησης επί ένα μήνα.


Σε κάποιους γειτονικούς νομούς μάλιστα η Τροχαία ξεκίνησε εκτεταμένους ελέγχους και η "σοδειά" βογγάει.
Να έχετε το νου σας

Στα ίδια μέρη
θα ξαναβρεθούνε
Λοιπόν, σε λίγους μήνες, σε ένα χρόνο... θα γίνουν εκλογές. Και το πιθανότερο είναι το κυβερνόν κόμμα να βρεθεί στην αντιπολίτευση.
Οπότε θα ξεκινήσουν και οι πορείες επί της 21ης Ιουνίου για τις περικοπές στην υγεία και το Νοσοκομείο Κιλκίς. Με μπροστάρη, όπως πάντα τον Αχιλλέα Καλεμκερίδη. Κι από δίπλα του τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Τα οποία δεν βρήκαν να πουν -μέχρι τώρα- ένα λόγο για την ακατανόητη απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου -και συντρόφο τους- να επιβάλλει στέρηση μισού μηνιαίου μισθού στον Αχιλλέα, επειδή μίλησε απρεπώς στη διευθύντρια του ΕΚΑΒ!
Ζητώντας -απρεπώς!- να διακομισθεί επιτέλους και ύστερα από πολύωρη αναμονή ένας ηλικιωμένος στο σπίτι του. Οταν ο Αχιλλέας κατέβαινε στις συγκεντρώσεις κατά των μνημονιακών, ήταν ευπρεπής!
***
Οταν ο σύντροφος Καρανίκας γιουχάιζε κι έδιωχνε από την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προφανώς κι αυτός το έκανε με... ευπρέπεια! Οταν μουντζώνανε στις παρελάσεις του Κιλκίς τους (άλλους) μνημονιακούς, κι αυτό με ευπρέεια το έκαναν!