Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 11:50

Ριψοκίνδυνες αναρτήσεις

Συντάκτης:

"Τα πήρε στο κρανίο" ο Κώστας Κιλτίδης με όσα διαρρέονται ως προς την αιτία απέλασης τεσσάρων Ρώσων από την Ελλάδα και ξεσπάθωσε στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας την παρακάτω ανάρτηση:


"ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!
Είναι πρωτοφανή αυτά που δημοσιεύονται και εμπλέκουν τον Πατριωτισμό των Ορθοδόξων Ελλήνων με τυχόν συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Δεν παραδίδεται η Μακεδονία, δεν εκχωρείται το είναι μας.
Όπως οι ποινικοί κακοποιοί γίνονται ρουφιάνοι της ασφάλειας , έτσι οι κυβερνώντες και οι εθνομηδενιστές ρουφιανεύουν πολιτικά ό,τι εθνικό.
Δηλαδή όταν, αλλά και σήμερα, ήμασταν εναντίον της πνευματική ψώρας, κατά Καζαντζάκη, του κομμουνισμού, ήμασταν υποχρεωτικά πράκτορες και χρηματιζόμενοι των συμμάχων μας; Και στη μία και στην άλλη περίπτωση το Έθνος και την Πατρίδα μας υπηρετούμε.
Να σταματήσουν οι αστειότητες. Οι αυτοδιοικητικοί άρχοντες και των λοιπών συλλογικοτήτων έχουν χρέος να υπερασπισθούν την Μακεδονία. Τιμούμε τους συμμάχους μας, λατρεύουμε στη θρησκεία μας με τους ομοδόξους μας και δεν προδίδουμε την Πατρίδα μας!"
Κώστα, κάνει κράτει. Υπάρχουν δυνάμεις στη Νέα Δημοκρατία και στη Συγγρού ειδικότερα που παρακολουθούν και καταγράφουν μέχρι και τις ...υποδιαστολές των δηλώσεων. Και προς γνώσιν: η απόφαση για το ψηφοδέλτιο δεν ελήφθη ακόμα. Είσαι βέβαιος ότι δηλώσεις όπως η παραπάνω θα ενθουσιάσουν τον Κυριάκο και την Ντόρα;

Και γιατί να εμφανιστούν;
Βρισκόμαστε στα μισά του Ιουλίου και οι κτηνοτρόφοι μάταια αναμένουν ακόμα τις γαλακτοβιομηχανίες και τους μεταποιητές γάλακτος γενικότερα να προσέλθουν για να συνάψουν συμφωνίες για το γάλα της χρονιάς.
Κάθε χρόνο από τον Ιούνιο ακόμα συνάπτονταν οι συμφωνίες. Φέτος οι μεταποιητές δεν εμφανίστηκαν.
Και γιατί να εμφανιστούν άλλωστε; Το γάλα που χρειάζονται το προμηθεύονται ανεξέλεγκτα από Βουλγαρία και Ιταλία.
Κατά τα άλλα: Ζήτω η ελληνική φέτα και ζήτωσαν οι υπουργοί που την προστατεύουν!