Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 21:51

Θα πολεμήσουν οι πεντέμισι στους δέκα

Συντάκτης:

Το αλιεύσαμε στο διαδίκτυο: Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο twitter από το The Spectator Index,το 54% των Ελλήνων είναι έτοιμοι αν χρειαστεί να πολεμήσουν για τη χώρα.

Αυτό το ποσοστό μας φέρνει στην έκτη θέση των συνολικά 17 χωρών που περιλαμβάνει η δημοσκόπηση. Προηγούνται η Σουηδία με 55%, το Κόσοβο με 58%, η Ρωσία με 59 ,η Ουκρανία με 62 και πρώτη η Φινλανδία με 74%!
Λέτε να γεμίσαμε "πουρκουάδες"; Κομμάτι δύσκολο. Και μακάρι να μην χρειαστεί ...απόδειξη.

 

 

Παύλος ο διεθνής
Διευρύνει τις διεθνείς επαφές του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Τονικίδης. Είδε τον τούρκο πρόξενο πριν δυο μήνες, τις προάλλες είδε την Καναδή,  σήμερα Τρίτη το πρωί (10.30 π.μ.) θα δει και τον Γερμανό Πρόξενο Βάλτερ Στέχελ που τον επισκέπτεται.
Με τους ...απέξω πάμε καλά.

 

Φέρε τον Ιβάν να γίνει της ...μουρλής
Και με την ευκαιρία: Παύλε άσε τους απέξω. Χαΐρι δεν έχουν. Θέλεις να "σπάσουν τα τσιμέντα" στο Κιλκίς;  Προσκάλεσε σήμερα κιόλας τον Ιβάν Σαββίδη. Να γεμίσουν η πλατεία αγορά, η 21η Ιουνίου και η πλατεία Ειρήνης, όλες μαζί.  

 

Θερμοκέφαλοι και προβοκάτορες
Και με την ευκαιρία: Να σταματήσουν αμέσως αυτά τα ...αστεία που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Με θερμοκέφαλους και προβοκάτορες αντάμα να συναγωνίζονται ποιος πρώτος θα τεμαχίσει την Ελλάδα.  Αρκετά προβλήματά έχουμε ως χώρα με δύσκολους γείτονες, την κρίση, την εκτεταμένη παραβατικότητα και τη διαφθορά. Δεν θα μας διαλύσει και θα τεμαχίσει τη χώρα το ...ποδόσφαιρο.