Κυριακή, 31 Μαΐου 2020, 12:13:48 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 20:17

Θέση εργασίας στο Ράντσο Κιλκίς (29/5/2020)

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ζητείται άτομο για εργασία στο Αναψυκτήριο Ράντσο Κιλκίς. 

Πληροφορίες: 6976993221.

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του σύγχρονου τηλεμετρικού μετεωρολογικού σταθμού στον αύλειο χώρο του παλαιού δημοτικού σχολείου Ευρωπού από την Υποδιεύθυνση Έργων & Δομών Περιβάλλοντος της ΠΚΜ.

Το έργο έγινε στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των 20 Μετεωρολογικών Σταθμών που υπάρχουν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ιδιοκτησίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 11:27

Γούρικη η Εβίνα Μάλτση για το Νοσοκομείο Γουμένισσας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Με τον καλύτερο τρόπο επισφραγίστηκε η έλευση του Επικουρικού Ορθοπεδικού   μετά από σχεδόν είκοσι χρόνια στο Γ.Ν.- Κ.Υ. Γουμένισσας.

Δεν είναι τυχαίο ότι η απόφαση πρόσληψης  του Ιατρού, από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια  Μακεδονίας και Θράκης, συνέπεσε με την επίσκεψη της αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος και Γουμενισσιώτισας Εβίνας Μάλτση.

H Yποδιοικήτρια της 4ης ΥΠΕ κ.Ειρήνη Χατζοπούλου κατά την επίσκεψη της στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή της για την άρτια λειτουργία του και παράλληλα ευχαρίστησε το προσωπικό για την συμβολή του στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Ενημερώνονται από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς, που κατοικούν μεταξύ των οδών:

  • Ν. Παναγιώτου (διασταύρωση με Πολυτεχνείου μέχρι τη διασταύρωση με Σεφέρη),
  • Σεφέρη (από Ν. Παναγιώτου μέχρι Μεσημβρίας),

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ πρώτου ορόφου, στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς, εμβαδού 50τ.μ. περίπου, αποτελούμενη από υπνοδωμάτιο, σαλόνι, ανεξάρτητη κουζίνα, μπάνιο και χωλ.

Τηλ. επικοινωνίας 6937246246.

Πέμπτη, 28 Μαϊος 2020 09:33

«Έσβησε» το χαμόγελο του Αλέξη Μουρατίδη!

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η κοινωνία του Κιλκίς θρηνεί από το βράδυ της Τετάρτης ένα αξιαγάπητο παιδί της. Ο 32χρονος Αλέξης Μουρατίδης, το παιδί με το χαμόγελο και την ξεχωριστή ευγένεια, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του, όταν το αυτοκίνητό του ξέφυγε από το δρόμο και χτύπησε σε κολώνα.

Εντοπίσθηκαν και ακινητοποιήθηκαν διαδοχικά δύο οχήματα που μετέφεραν αλλοδαπούς και οδηγούνταν από διακινητές που προσπάθησαν να διαφύγουν.

 Από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας συνελήφθησαν συνολικά 21 άτομα.

Μικρές διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαϊου σε οδούς της πόλης του Κιλκίς λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ στο δίκτυο μέσης τάσης.

Ειδικότερα έχουν προγραμματιστεί:

Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 20:55

Το Κ.Υ. Πολυκάστρου ευχαριστεί την Doppler

Συντάκτης: Eidisis.gr

O Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου κ. Γεώργιος Περπερίδης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην κ. Σταυροπούλου, της εταιρείας Doppler S.A., για την χορηγία πολύτιμου υλικού στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.

Σελίδα 1 από 1015