Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, 1:59:13 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Συνελήφθη προχθές (11 Αυγούστου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει στο όχημα ένα ζευγάρι αλλοδαπών, που στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και δύο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εισόδου τους στη χώρα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 10 ατόμων, ηλικίας 19 έως 46 ετών.

Σύμφωνα με τον Ν.4512/2018 και κατόπιν της από 07/07/2022 απόφασης του Δ.Σ. (πρακτικό ν.25) του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την 22-08-2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, που βρίσκονται στο Κιλκίς επί της οδού Εθν. Αντίστασης 10 με Θεσσαλονίκης γωνία – 1ος όροφος, με θέματα:

Η Εμποροπανήγυρη που γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη μας θα διεξαχθεί από 07 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη έως 11 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή.

Αξιότιμη Πρόεδρε κ. Γωγούση Αλεξάνδρα,

Εγώ προσωπικά και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας τόσο σε εσάς όσο και σε όλα τα μέλη της αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, Μ.Α.Ζ.Ι.Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα, για την ευγενική σας προσφορά – δωρεά στην Υπηρεσία μας, ενός σύγχρονου «κλιματιστικού μηχανήματος» (24000BTU WiFi F&U) με σκοπό την υποστήριξη και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας του πυροσβεστικού προσωπικού.

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το μεσημέρι της Τρίτης σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, μία γυναίκα 22 ετών και ένας άνδρας 34 ετών, βουλγαρικής καταγωγής, καθώς διαπιστώθηκε να έχουν διαρρήξει Ιερό Ναό, από όπου έκλεψαν από το παγκάρι περίπου 66 ευρώ.

Το τυπογραφείο Λογότυπο αναζητά Νέο με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις και Άδεια Διπλώματος οδήγησης Β' Κατηγορίας για τη στελέχωση του τμήματος παραγωγής με έδρα στο Κιλκίς.

Μέγιστη τιμή για την Εβίνα Μάλτση, καθώς το κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας, της πόλης από την οποία κατάγεται, θα πάρει το όνομά της, το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 19:30.

Η Διοίκηση του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», μετά το άγγελμα του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιλιγγερίδη, αυτής της εμβληματικής μορφής της ομάδας του Κιλκισιακού αλλά και του Κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και της εύχεται υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του.

Για  το  Δ.Σ.

Ο  Πρόεδρος                                            Ο  Γ.Γραμματέας

Θεόδωρος Παπαδόπουλος                          Αναστάσιος  Χονδροματίδης

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (6-8-2022)

Σελίδα 1 από 1248