Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 10:58:40 πμ
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 20:44

Στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς

Λεβεντοχώρι-ΠΑΟΝΕ Επταλόφου 2-3
Το πάλεψε ο Λεβέντης και μόνο στο τέλος λύγισε απέναντι στον πρωτοπόρο και ισχυρό Επτάλοφο. Ο χορός των τερμάτων στο γήπεδο του Χωρυγίου άνοιξε από τους φιλοξενούμενους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παρπουρτζή στο 27'. Ο Καλπακίδης ισοφάρισε για τους τυπικά γηπεδούχους στο 40', σκορ ημιχρόνου.


Στην επανάληψη ο Ρωμανίδης και στο 75' εκτελώντας πέναλτι έβαλε μπροστά τον Λεβέντη, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Τοπχαράς ισοφάρισε για τον ΠΑΟΝΕ. Ο Παρπουρτζής στο 81' πέτυχε το νικητήριο ιο τέρμα των φιλοξενουμένων

 

Ατρόμητος-Κιλκισιακός 0-4
Ο άλλοτε ισχυρός Ατρόμητος αν και πιεσμένος από την πενιχρή συγκομιδή βαθμών φέτος αποδείχτηκε χαμηλό εμπόδιο για τον Κιλκισιακό, ο οποίο0ς πέραν των άλλων δεν έχει και πολλά περιθώρια απώλειας και άλλων βαθμών.
Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο με χατ τρικ του Κελεσίδη (5', 25', 39') και ένα τέρμα του Ντάμσι στο 35'. Στην επανάληψη ο αγώνας κινήθηκε σε χαμηλές στροφές διαδικαστικού χαρακτήρα.

 

Σ. Μουριών - Μ. Βρύση 0-1
Παρότι η ομάδα του Εθνικού απορφανίστηκε στις μεταγραφές του Δεκεμβρίου αφού έφυγαν σημαντικοί παίκτες, παρά ταύτα προέβαλε ισχυρή αντίσταση στον τρίτο της βαθμολογίας Αστέρα Μ. Βρύσης. Μάλιστα έχασε και μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι αφού στο πρώτο μέρος είδαν το αντίπαλο δοκάρι να σταματά την προσπάθειά τους να πάρουν αυτοί το προβάδισμα, στην επανάληψη και στο 62' πέτυχαν τέρμα με τον συνήθη ύποπτο Διονυσιάδη και κράτησαν μέχρι τέλος τη νίκη τους.

 

Πευκόδασος - Πλαγιά 0-2
Προσπάθησε ο ουραγός Απόλλων να πάρει κάτι από τον αγώνα του με την ισχυρή Πλαγιά, αλλά οι φιλοξενούμενοι με δυο τέρματα από τα μισά της επανάληψης πήραν τη νίκη. Ο Τοποζίδης στο 75' και ο Ρωσσίδης στην εκπνοή του αγώνα πέτυχαν τα γκολ της Πλαγιάς που αγωνίζεται να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

 

Ποντοηράκλεια-Πάικο 1-4
Απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο το Πάικο και στην Ποντοράκλεια αποδείχτηκε και αποτελεσματικό. Με το ...καλημέρα ο Αρδάλης πέτυχε το πρώτο γκολ και πριν συμπληρωθεί το ημίωρο ο Δασκάλου σημείωσε το 0-2. Ο Κεραυνός μπήκε αποφασισμένος να ανατρέψει την κατάσταση και παίζοντας δυνατά μείωσε με τον Γεωργιάδη στο 66', χάνοντας στη συνέχεια μεγάλη ευκαιρία να φέρει στα ίσα τον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 75' ο Χατζηασλανίδης έγραψε το 1-3 για να κλείσει το σκορ ο Αρδάλης στο 83'.

 

ΑΕ Πολυκάστρου-ΠΑΟΚ Κρηστώνης 2-1
Πολύ δυνατά μπήκε στον αγώνα η ΑΕΠ κι αφού σπατάλησε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες κατάφερε να προηγηθεί πριν την εκπνοή του ημιχρόνου με τον Ιωαννίδη. Ο Ζαραλής στο 67' πέτυχε το 2-0 και κάπου εκεί οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, μείωσαν λίγο πριν το τέλος του αγώνα με τον Μαυρόπουλο και στα λεπτά των καθυστερήσεων εγκαταστάθηκαν στα καρέ των γηπεδούχων με συνεχόμενα κόρνερ, αλλά τίποτε περισσότερο.

Συνοπτικά
τα αποτελέσματα
Λεβεντοχώρι-ΠΑΟΝΕ Επταλόφου 2-3
ΑΕ Πολυκάστρου-ΠΑΟΚ Κρητσώνης 2-1
Ατρόμητος - Κιλκισιακός 0-4
Πευκόδασος-- Πλαγιά 0-2
Ποντοηράκλεια-Πάικο 1-4
Σ. Μουριών- Μ. Βρύση 0-1

 

Η βαθμολογία
ΠΑΟΝΕ 43
Κιλκισιακός 37
Μ. Βρύση 33
Πλαγιά 29
ΑΕ Πολυκάστρου 28
Γουμένισσα 27
Λεβεντοχώρι 21
Κρηστώνη 19
Σ. Μουριών 18
Ευρωπός 10
Ποντοηράκλεια 10
Ατρόμητος 7
Πευκόδασος 6