Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 22:45

Στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς

Γράφει ο Φώτης Ζάικος.

 

ΠΑΟΝΕ Επταλόφου-
Ποντοηράκλεια 5-1
Τρένο χωρίς σταματημό ο ΠΑΟΝΕ νίκησε εύκολα τον Κεραυνό και διατηρεί τη διαφορά έξι βαθμών από τον Κιλκισιακό. Ο Παρπουρτσής στο 20' και 27' έβαλε τα πρώτα δυο γκολ, ο Γκέρτσος στο 30' το 3-0, μείωσε ο Φυλακτός στο 75' και ο Γκέρτσος στο 79' με τον Ευθυμιάδη στο 90' σημείωσαν τα άλλα δυο τέρματα της ευρείας και εύκολης νίκης του πρωτοπόρου.

 

 

Κιλκισιακός-Πευκόδασος 1-0
Με το φτωχό 1-0 νίκησε τον ουραγό Απόλλωνα ο Κιλκισιακός παρότι έχασε σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει τη νίκη του. Παραμένει έτσι στο κυνήγι του Επταλόφου προσδοκώντας περισσότερο στα μπαράζ. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 19' ο Ευθυμιάδης. Από την άλλη ο Απόλλων αν και ουραγός έκανε αξιοπρεπή εμφάνιση.

 

Αναγέννηση Πλαγιάς-
Εθνικός Σ. Μουριών 2-1
Δυσκολεύτηκε η Πλαγιά να καταβάλλει την αντίσταση του Εθνικού σε ένα παιχνίδι που χάθηκαν κάμποσες ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, περισσότερες από τους γηπεδούχους. Ο Ορφανίδης στο 15' άνοιξε το σκορ για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 45' με τον Νούκα. Στο 79' η Πλαγιά κέρδισε πέναλτι και ο Βασιλειάδης δεν αστόχησε χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

 

Πάικο-ΑΕ Πολυκάστρου 1-0
Δυο ιστορικές ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Ένα ακυρωθέν τέρμα της ΑΕΠ στο 35' με τον Ζαραλή - ο διαιτητής αποδέχτηκε υπ΄ποδειξη του επόπτη- έβαλε φωτιά στον αγώνα που διακόπηκε, ξανάρχισε και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Δασκάλου με δυνατό σουτ σημείωσε το μοναδικ΄πο τέρμα της συνάντησης.
Στην επανάληψη και σχετικά νωρίς αποβλήθηκε από το Πάικο ο Μυλωνάς, αλλά μέχρι το 75' οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον αγώνα. Στη συνέχεια όμως η ΑΕΠ αντεπιτέθηκε και σπατάλησε τρεις κλασικές ευκαιρίες. Πολλές καθυστερήσεις, μάλλον αδικαιολόγητες κράτησε ο διαιτητής και στο 97' έγινε η ...στραβή. Ο Σαμαράς μόνος προ κενής εστίας δέχτηκε σκληρό φάουλ κι ύστερα η πυγμαχία αντικατέστησε το ποδόσφαιρο.
Κρίμα για όλους και κυρίως για το κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο.

 

Απόλλων Ευρωπού-
Ατρόμητος Π. Αγιονερίου 1-0
Ντέρμπι με τα όλα του καθώς και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη για παρεμφερείς λόγους. Περισσότερο την ήθελε φαίνεται ο Απόλλων και στο 75' με τον Χρυσουλίδη σημείωσε το χρυσό γκολ των τριών βαθμών για τους γηπεδούχους που αγωνίζονται να πάρουν βαθμούς για να αποφύγουν τις περιπέτειες.

 

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Λεβεντοχώρι 3-0
Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Κοσμερίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και πέντε λεπτά αργότερα ο Λεβέντης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει καθώς ο Ρωμανίδης εκτελώντας πέναλτι έστειλε έξω την μπάλα.
Καλύτερος στο β' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πέτυχε άλλα δυο τέρματα στο 70' με τον Κεσόγλου και στο 90' με τον Τσοποζίδη. Πήρε τους τρεις βαθμούς και ξεπέρασε στην βαθμολογία τον αντίπαλό του Λεβέντη.

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα
Επτάλοφος--Ποντοηράκλεια 5-1
Πάικο-Α.Ε. Πολυκάστρου 1-0
Κιλκισιακός-Πευκόδασος 1-0
Πλαγιά-Εθνικός Σ. Μουριών 2-1
ΠΑΟΚ Κρηστώνης- Λεβεντοχώρι 3-0
Ευρωπός-Π.Αγιονέρι 1-0

 

Η βαθμολογία
Επτάλοφος 46
Κιλκισιακός 40
Μ. Βρύση 33
Πλαγιά 32
Πάικο 30
ΑΕ Πολυκάστρου 28
ΠΑΟΚ Κρηστώνης 22
Λεβεντοχώρι 21
Εθνικός Σ. Μουριών 18
Ευρωπός 13
Ποντοηράκλεια 10
Π. Αγιονέρι 7
Πευκόδασος 6